در دیداری ویژە باسایت سازمان خبات، کاک بابا شیخ حسینی دبیرکل سازمان خبات کردستان ایران به رویدادهای اخیر جهان، منطقه، ایران، دخالتهای رژیم در امور منطقه، سیاستهای جدید آمریکا دربرابر رژیم و حمله حکومت عراق با حمایت نیروهای رژیم ايران به اقلیم کردستان پرداخت و موضوع همکاری میان احزاب و نیروهای سیاسی کردستان ایران را مورد بررسي و تحليل قرار داد.
مصاحبه دبیر کل سازمان با سایت سازمان خبات کردستان ایران:
پ: در یک ماه گذشته تغییراتی در سیاست آمریکا دربرابر رژیم ایران صورت گرفته، به ویژه پس از آنکه رئیس جمهور آمریکا سیاست جدید خود در برابر ایران را اعلام کرد و روز ۹آبان تحریمهای جدیدی را برعليه سپاه پاسداران اعمال كرد، شما سیاست جدید رئیس جمهور امریکا را چگونه ارزیابی میکنید ؟
ج- پس از انتخابات ریاست جمهوری آمريكا و پیروزی دونالد ترامپ، ما به ایشان تبریک گفتیم، تبریک ما برای این نبود که سازمان خبات فعالیتها و مبارزات سیاسی و آزادیخواهانه اش را متكى به سیاست کشورهای قدرتمند جهان به ویژه آمریکا رقم زده، بلکه برای این بود که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده بود سیاستهای دولتش متفاوت با سیاست های دولت اوباما در برابر رژیم ایران و پایان دادن به سياست گفتگو و بعضاٌ همکاری کردن با این رژیم خواهد بود.
روشن است سیاست دولت قبلی آمریکا به ریاست اوباما به شیوه ای بود که رژیم ایران از آن سؤاستفاده کرد و توانست در سیاست گفتگو و نزدیکی با آمریکا ، به ايجاد بی ثباتى در منطقه خاورمیانه و درسراسر جهان ادامه دهد .
روشن است حکومت جدید آمریکا با پیاده کردن سیاستی درست در برابر زیاده خواهی و نافرمانیهای رژیم ایران، سپاه تروریستی پاسداران را در لیست گروهای تروریستی قرارداد و موضعی درست در برابر این رژیم اعلام کرد و پیشبینی میشود که اقدامات بیشتری برای در تنگنا قراردادن حکومت آخوندی و بخصوص سپاه پاسداران در پیش گیرد ، که این سیاست و برنامه آمریکا و شماری از کشورهای همپیمانش در برابر رژیم ایران، به ضرر رژیم و به نفع ملت ایران خواهد بود.
پ- آینده ی رژیم ایران را چگونه میبینید ؟
ج- در رابطه با آینده رژیم ایران ، نارضایتی و اعتراضاتى که به صورتی قابل توجه گسترده يافته و همچنين وضعیت اقتصادی در ایران ، بیکاری ،گرانی واختلافات میان باندهاى حکومت و فشار جهانیان و بخصوص تنش ايجاد شده در روابط سیاسی با کشورهای عرب منطقه ،این واقعیت را نشان میدهد که حکومت آخوندی در آینده دچار بحران و تنگناى بیشتری میشود و روند تغییرات و سرنگونی اش را سرعت میبخشد.
پ- وضعیت احزاب کورد در کردستان ایران درحال حاضر را چگونه میبینید ؟به نظر شما باید احزاب سیاسی کورد چکار کنند که بتوانند از موقعیتهای پیشرو استفاده کنند؟
ج- با شروع تنش هاى میان حکومت عراق و اقلیم کردستان و حمله حشدشعبی و سپاه پاسداران رژیم ایران و بخشی از نیروهای نظامی عراق به اقلیم کردستان، متاسفانه وضعیت نیروهای سیاسی کردستان ایران که مقرات اصلیشان در شهر و مناطق اقلیم کردستان عراق است از گذشته بدتر شده است .
در گذشته چندین بار در این رابطه بحثهایی شده که احتمال شروع وضعیتی اینچنینی پیشبینی شده بود، به همین دلیل لازم است نیروهای سیاسی کردستان ایران خود را برای مرحله جدید و برای اقدامات مشترک در راستای استحكام صفوف و اتحاد و همبستگی برای رویارویی رژیم آخوندی آماده کنند. اما متاسفانه اهمیتی به این پیشبینی وپیشنهادات داده نشده و تلاش و اقدامى برای ايجاد برنامه و پلاتفورم مشترک میان احزاب سیاسی کردستان ایران نشده است. به نظرمن هنوز هم دیر نشده و مى توان در راستاى ايجاد همبستگی وفعالیت مشترک اقدام نمود. چندین بار خواستار این شده ایم که با جدیت تمام بر روى نقاط مشترکمان براى ايجاد جبهه كردستانى تلاش نماييم.
میتوان با ايجاد رهبرى مشترك و حتى سازماندهى و ادغام نیروهای پیشمرگ زیر نظر يك فرماندهی مشترک ، ايجاد مکانیزمی که تنها در چهارچوب تئورى و پروژه باقى نماند ، بلکه به مرحله عملى برسد كوشيد، بدون شک اين روند به کاهش آسيب و زیان کمک میکند و احتمال زیادی دارد خطرات فعلی و حتمی در احزاب سیاسی تا ميزان چشمگیری كاهش يابند. آن زمان مى توانيم ازاین فشارهاى که بر رژیم ايران وارد شده به نفع مبارزات آزاديخواهانه استفاده كنيم .
لازم است این را نیز اضافه کنم که مهم است همکاری و یکصدایی میان نیروها و احزاب سیاسی کردستان ایران بر مبنای باور به اصول دموکراسی و عدم برنامه و سیاستى براى تقسیم مناطق کردستان میان این حزب و آن حزب باشد، سازمان خبات اين طرز فكر و برنامه رابه شدت محکوم میکند و پیشنهاد میدهد که هیچ حزبی این سیاست را پیشه نکند . همچنين هدف این اتحاد در چهارچوب سیاست و عمل برای سرنگونی رژیم آخوندی باشد. به نظر من دیگر احزاب سیاسی در کردستان و تمام ایران از شعار مذاکره و مماشات با رژیمی که تاریخ ۳۹ساله جنایت برضد ملت کردستان و ملت ایران دارد، دست بكشند. رژیمی که جنایتکارانی همچون پاسدار قاسم سلیمانی و پاسدار صحرارودی آن را اداره ميكنند.
پ-مبارزات سراسری ایران را چگونه میبینید ؟
شورای ملی مقاومت ایران و سازمان مجاهدین تاچه اندازه توانسته توجهات جامعه جهانی را به سمت خود مانند آلترناتیو رژیم جلب،کنند ؟شورای ملی مقاومت درکجای سیاست جدید امریکا برضد رژیم ایران قرار دارد ؟
ج-بدون شک سازمان مجاهدین موثرترین حزب سیاسی سراسری در ایران است که نقشی برجسته و مهم در معادلات سیاسی دارد و درکشورهای اروپایی و به ویژه آمریکا ،توجه خاصی به آنان ميشود، شورای ملی مقاومت آلترناتیو رژیم با وجود جایگاه ارزشمند در سطح جامعه جهانی دارد نمیشود از نقش و اهميت آن در آينده ايران كاست. با چنین سابقه سیاسی كه شورای ملی مقاومت در داخل ایران و در جهان دارد ، بي ترديد روی آنها حساب میشود و نقش اصلى در آينده ایران خواهند داشت .
پ-حال و آینده سازمان خبات کردستان ایران را از دو ديدكاه سیاسی و تشکیلات چگونه میبینید ؟ وظیفه اصلی اعضا و هواداران سازمان خبات حال و آینده چیست؟
ج- سوال مهمی است ،به نظر من آینده سازمان خبات از هر دو منظر تشکیلاتی و سیاسی در گرو میزان فعالیت تمامی اعضا ،مسئولین و هواداران سازمان است. نکته دیگر که مهم است و باید به آن اهمیت داد همراه با تلاش برای آزادی سرزمین و آزادی ملتمان ،تلاش برای سرنگونی رژیم آخوندی بسیار ضروریست که همانا اين مهم، خواست و راه شهیدان و ماموستا سیدجلال حسینی و تمامی مبارزان است. ضروریست تمامی رهروان سازمان خەبات همراه با تلاشهایشان در راستاى بدست آوردن حقوق و آزادی برای ملت وميهن در راه پرافتخار و كم اشتباه سازمان قدم نهاده و به مبارزات خود ادامه دهند .
بدون شک مبارزه در راه مردم و مبارزات آزادیخواهی ،هدف هر جامعه یست و تک تک افراد جامعه كوردستان به کرد بودن خود افتخار میکنند .به همین دلیل هر عضو سازمان كه در مبارزات آزادیخواهی و ملی در تلاش ميكند، فعالیت برای پیش بردن سازمان و اهداف سازمان خبات نيز باید ازاهداف والايش باشد .
من مطمئنم با فعالیت و اقدامات دلسوزانه و وجود اعضاى دلسوز و باورمند، آینده سازمان خبات سرشار از موفقیت و افق پیشرویش روشن خواهد بود.
پ- ارتباط سازمان خبات با دیگر احزاب کردستان در چه حدی است ؟معیار و اصول ارتباط شما با دیگر احزاب کردستان چیست ؟
ج- سازمان خبات از بدو تاسیس باوری تمام و کمال به این اصل و مبنا داشته که باید در کردستان فعالیت سیاسی و تشکیلاتی و عقاید سیاسی آزادانه و بدون هیچ مانعی انجام گیرد ،و بر مبنای همين پرنسیب درست به این باورداشته که ضروريست مناسباتش با دیگر احزاب سیاسی کردستان ایران مناسباتى دوستانه و درچهارچوب احترام متقابل باشد.
مساله ای که اینجا لازم است به آن اشاره شود این است که باید دیدگاه حزب اول و نیروی پرقدرت و سازمان اول درفرهنگ کار سیاسی و در فعالیتهای سیاسی احزاب کوردى برای همیشه ازبین برود .
کردستان وتمامی کردها به یکصدایی و یکدلی و همکاری نيازمندند و هرحزب سیاسی غیر از این در پیش گیرد به زيان خود و احزاب جامعه کردستان عمل نموده است.
پ-همانطور که مشاهده میکنید اقلیم کردستان مرحله ای حساس و پر خطر را میگذراند وضعیت اقلیم کردستان در عراق رادر آینده چگونه میبینید ؟
ج ـ این تنشها که سایه بر اقلیم کردستان انداخته بخش مورد توجه از آن ،به دلیل دخالت رژیم ایران در امور عراق و اقلیم کردستان و در همان حال عدم یکصدایی و اتحاد میان احزاب است .اگر دخالتهای رژیم ایران در عراق پایان یابد و اگر همبستگی و اتحاد میان احزاب سیاسی وجود داشته باشد وضعیت بهتر خواهد شد و این مرحله سخت را پشت سرخواهیم گذاشت.
پ:ملت کردستان تاچه میزان برای شروع مرحله ای جدید از مبارزه آمادگی دارند ؟
ج- ملت کردستان همیشه در میدان مبارزه و رویارویی با حکومت آخوندی ضد مردمی بوده است ،دليل برای آمادگی ملت کرد در مبارزه، شرکت فعال در مراسم نوروز امسال وهمچنان تظاهرات مردم شهرهای مختلف کردستان بر ضد رژیم و محکوم کردن کشتار کولبران مى باشد که در مدت زمان حکومت آخوندی نمونه این نارضایتی ها کم بوده است .
ملت کرد همیشه در میادين مقاومت انقلابى حضور داشته ، آنچە لازم است اينست كه احزاب سیاسی مکانیزم و برنامه درستی برای رهبری کردن و پیش برد این مرحله جدید مبارزه ملت کرد و رهبری کردن تمامی کسانی که از حکومت آخوندی به ستوه آمده اند، پیریزی نمايد .
پ-اخیرا اتحادى منطقه ای و عربی به رهبری عربستان بر علیه اقدامات رژیم ایران در منطقه به وجود آمده ،به نظر شما در این رابطه چیست ؟آیا شما آماده اید با این ائتلاف پیمان دوستی ببندید؟
ج-به وجود آمدن هر اتحادی دربرابر دخالتها و اقدامات مخربانه رژیم ایران در منطقه اقدام خوبى است به شرطی که زیانی برای ملت ایران بدنبال نداشته باشد ،تاجایی که بنده اطلاع دارم تاحالا این اتحاد به شیوه ای رسمی و جدی بر علیه رژیم ایران به وجود نیامده ،سازمان خبات ازهراقدامی در چهار چوب منافع ملت کرد بر علیه رژیم ایران و برای تاسیس سیستم دموکراسی در ایران حمايت و استقبال ميكند.

بخش ( مصاحبه )
انجمن صنفی روزنامهنگاران خواهان برگزاری علنی دادگاه نیلوفر حامدی و الهه محمدی شد
بخش : اخبار ایران تاریخ: 2023-05-28


مصاحبه

بخش : مصاحبه تاریخ: 2017-12-03
در دیداری ویژە باسایت سازمان خبات، کاک بابا شیخ حسینی دبیرکل سازمان خبات کردستان ایران به رویدادهای اخیر جهان، منطقه، ایران، دخالتهای رژیم در امور منطقه، سیاستهای جدید آمریکا دربرابر رژیم و حمله حکومت عراق با حمایت نیروهای رژیم ايران به اقلیم کردستان پرداخت و موضوع همکاری میان احزاب و نیروهای سیاسی کردستان ایران را مورد بررسي و تحليل قرار داد. مصاحبه دبیر کل سازمان با سایت سازمان خبات کردستان ایران:پ: در یک ماه گذشته تغییراتی در سیاست آمریکا دربرابر رژیم ایران صورت گرفته، به ویژه پس از آنکه رئیس جمهور آمریکا سیاست جدید خود در برابر ایران را اعلام کرد و روز ۹آبان تحریمهای بیشتر بخوانید ...

آتش زدن و یورش نیروهای سرکوبگر رژیم بە زندان اوین جنایت علیە بشریت است
بخش : سیاسی تاریخ: 2022-10-16



سیاسی

بخش : سیاسی تاریخ: 2022-10-29
ماردین زاهدیانقلاب آزادیخواهی مردم کردستان و ایران روز به روز شعله ور تر شده و ندا و سرود آزادیخواهی در میان اقشار جامعە و در فضای میهن به گوش میرسد و گام بە گام به رستگاری و آزادی نزدیکتر میشویم. نسل جوان و نوجوانان امروزی با تمامی تمایزاتی که بارها به دلیلش سرکوب شده اند, به زیبایی در این برهه زمانی، در عمل اثبات کردند که در درونشان روحی آزادیخواه و عصیانگر در برابر ظلم را دارا هستند. از ابتدای اعتراضات به دنبال شهادت ژینا(مهسا امینی) تا اول ماه آبان بیشتر ۳۳ نفر با میانگین سنی ۱۳ تا ۱۷ سال به دست نیروهای سرکوبگر رژیم جانشان را از دست داده و شهید راه آزادی شده اند. این آمار نشانگر توحش و درن بیشتر بخوانیدر ...



مصاحـبه - ديدگاههاى سازمان خهبات در رابطه با مشكلات و اوضاع منطقه. ايران و كردستان
بخش : مصاحبه تاریخ: 2012-04-25
