-ارسلان اوليايی امروز از زندان سنندج آزاد شد
-انفجار در سوسنگرد، جان ٣ کودک خردسال را گرفت
-يک جنگندهی ارتش در ايلام سقوط کرد/ اعزام نيروهای امنيتی به منطقه
-چاک هيگل: رژيم ايران به خاطر جاه طلبيهای اتميش و حمايت از تروريسم، يک تهديد واقعی است
-موج اعدام و سرکوب - رژيم آخوندی ¹تن را در زاهدان و کرمان اعدام کرد
-اذعان مدير عامل شرکت نفت رژيم آخوندی به تاثير تحريمهای نفتی
ارسلان اوليايی امروز از زندان سنندج آزاد شد
يکی از فعالان سياسی و مدنی کُرد پس از سپری نمودن دوران محکوميتش، از زندان مرکزی سنندج آزاد گرديد.به گزارش کمپين دفاع از زندانيان سياسی و مدنی، امروز يکشنبه اول ارديبهشتماه سال ١٣٩٢، يکی از فعالان مدنی کُرد به نام "ارسلان اوليايی" پس از سپری نمودن پنج سال و نيم حبس از زندان مرکزی سنندج آزاد شد.وی از پاییز ٨٦ بهمراه انور حسينپناهی ديگر زندانی سياسی کُرد در زندان بسر میبرند.اين فعال مدنی کُرد در اواخر پاييز سال ١٣٨٦، توسط نيروهای امنيتی حکومت اسلامی ايران در سنندج بازداشت و در دادگاه انقلاب اين شهر به اتهام اقدام عليه امنيت ملی و محاربه با خدا و همکاری با يکی از احزاب کُرد اپوزيسيون حکومت ايران به اعدام محکوم اما بعدها به سبب اعتراضهای نهادهای دفاع از حقوق بشر حکم اعدام وی به ٦ سال کاهش يافت.
انفجار در سوسنگرد، جان ٣ کودک خردسال را گرفت
در حادثهی انفجار شیء مشکوکی در يکی از روستاهای شهرستان دشتآزدگان، سە کودک خردسال جان باختند.بنابه گزارش ارسالی به آژانس خبررسانی کُردپا، بر اثر انفجار يک شیء مشکوک در زمين خاکی فوتبال روستای مرعی از توابع سوسنگرد، سه کودک ٧ و ١٠ ساله کشته شدند."مرتضی سياحی" ٧ ساله و "مهدی سياحی" ١٠ ساله، دو برداری بودند که در حادثهی عصر روز گذشته جان سپردند و پسر عمومی آنها به نام "جواد سياحی" ١٠ ساله نيز در بيمارستان درگذشت.گفته میشود شدت حادثه به حدی بوده که ترکش خمپاره به چند خانه روستا اصابت کرده است.همچنين در حادثهی انفجار روستای مرعی در استان خوزستان، ٢ کودک ديگر نيز زخمی شدند که تاکنون از وضعيت سلامت آنان گزارشی منتشر نگرديده است.روز بيست و يکم فروردينماه امسال نيز يکی از کارکنان مينزدايی به نام جعفر ملکی در حين عمليات مينروبی در منطقهی فکه بر اثر برخورد با مين ضد نفر گوجهای از ناحيه پا مجروح گرديده بود.
يک جنگندهی ارتش در ايلام سقوط کرد/ اعزام نيروهای امنيتی به منطقه
سقوط يک فروند هواپيمای جنگی متعلق به نيروی هوايی حکومت ايران، ٢ کشته برجای گذاشت.فرمانداری شهرستان آبدانان در استان ايلام به خبرگزاری مهر گفت: يک فروند هواپيمای اف ٥ در برخورد با کوه فيلمان سقوط کرد و و دو نفر سرنشين آن در دم جان سپردند.اين هواپيما که از نوع جنگی میباشد متعلق به پايگاه چهارم شکاری نيروی هوايی ارتش در دزفول(استان خوزستان) بوده است.
تاکنون علت بروز حادثه اعلام نشده است اما نيروهای امدادی و امنيتی در حال بررسی حادثه هستند.اف-µ( تايگر) يک هواپيمای جنگندهی سبکوزن مافوق صوت آمريکائی توليد شرکت نورتروپ است.ايران از کشورهايی بود که از سال ±۳´۳ تا ±۳µµ تعداد زيادی از مدلهای مختلف جنگنده اف-µ را خريداری کرد.
چاک هيگل: رژيم ايران به خاطر جاه طلبيهای اتميش و حمايت از تروريسم، يک تهديد واقعی است
چاک هيگل وزير دفاع آمريکا تأکيد کرد رژيم ايران به خاطر جاه طلبيهای اتميش و حمايت از تروريسم، يک تهديد واقعی است، لذا گزينه نظامی در برخورد با اين رژيم بايد روی ميز بماند. به گزارش آسوشيتدپرس، هيگل که سفر به کشورهای منطقه را آغاز کرده است، در گفتگويی با خبرنگاران در هواپيما، به تعهد آمريکا در جلوگيری از دستيابی رژيم ايران به تسليحات اتمی اشاره کرد و با تأکيد بر اقدام نظامی به عنوان آخرين گزينه، گفت در برخورد با رژيم ايران همه گزينه ها بايد روی ميز قرار داشته باشند.
موج اعدام و سرکوب - رژيم آخوندی ¹تن را در زاهدان و کرمان اعدام کرد
اين اعدامهای وحشيانه روز شنبه 31فروردين در زندانهای مرکزی زاهدان و کرمان صورت گرفت. از 5 زندانی که در زاهدان اعدام شدند، دوتن تبعه افغانستان بودند. آنها بين 28 تا 48سال سن داشتند و تا نزديک به 3سال در زندان مرکزی زاهدان زندانی بودند. از روز پنجشنبه 29فروردين که اين زندانيان به سلولهای انفرادی برای اجرای حکم اعدام منتقل شدند، ارتباطات زندان مرکزی زاهدان با خارج زندان تا ساعتهايی پس از اجرای حکم قطع شد. در زندان مرکزی زاهدان بيش از 100زندانی زير اعدام قرار دارند. دژخيمان خامنه ای روز شنبه 4تن را نيز در زندان مرکزی کرمان بدار آويختند. از روز 21 (بيست و يکم) فروردين، ظرف 10روز تنها در کرمان 10نفر توسط رژيم اعدام شده اند. رژيم ضدبشری آخوندی از اعلام خبر اعدام زندانيان در زندان زاهدان و گوهردشت کرج در سال جديد تا کنون خودداری کرده است.
اذعان مدير عامل شرکت نفت رژيم آخوندی به تاثير تحريمهای نفتی
مدير عامل شرکت نفت رژيم آخوندی به تاثير تحريمهای نفتی و موانع برای دريافت پول، اذعان کرد و گفت نظام به فروش نفت در مقابل غذا و دارو تن داده است.
قلعه بانی مدير عامل شرکت نفت و معاون وزير نفت رژيم تصريح کرد: مطالبات نفتی ايران از کشورها و شرکتهای مختلف خارجی حدود 4ميليارد دلار است و در شرايط فعلی امکان تهاتر نفت خام با دارو و غذا و کالاها، فراهم شده است.
وی تحريم نفتی که ناشی از جاه طلبيهای اتمی رژيم و تحريمها است را به گردن بخش خصوصی انداخت و گفت با وجود همه سياستهای حمايتی، بخش خصوصی موفق به صادرات نفت نشده است و علت ناتوانی بخش خصوصی در تأمين ضمانتنامه و گشايش اعتبار بوده است.