جمعه 

2 سپتامبر2724
سازمان خَبات
کردستان
ایران
sazmanixebat

برگزاری مراسم باشکوە گرامیداشت هفتمین سالروز درگذشت ماموستا سید جلال الدین حسینی

برگزاری مراسم باشکوە گرامیداشت هفتمین سالروز درگذشت ماموستا سید جلال الدین حسینی

روز یکشنبە ١٥مرداد ١٣٩٦هجری شمسی برابر با ٦/٨/٢٠ ١٧در شهر ساربسبورگ کشور نروژ، هفتمین سالروز وفات ماموستا سید جلال الدین حسینی، با شرکت دبیرکل سازمان، نمایندە اح

روز یکشنبە ١٥مرداد ١٣٩٦هجری شمسی برابر با ٦/٨/٢٠ ١٧در شهر ساربسبورگ کشور نروژ، هفتمین سالروز وفات ماموستا سید جلال الدین حسینی، با شرکت دبیرکل سازمان، نمایندە احزاب سیاسی و شخصیتهای سیاسی کورد برگزار شد.

ابتدای برنامەها با سرود ملی "ای رقیب" و یک دقیقە سکوت بە احترام  روح پاک شهداو ماموستا و رهبر کورد آغاز شد .

سپس  پیام کمیته نروژ سازمان خبات از طرف کاک محمود یوسفی مسئول ارتباطات کمیته تقدیم شد.

بعد از اطلاعیه کمیته نروژ قطعه ای ادبی از ماموستا سید جلال حسینی به نام "ای نیشتمان" توسط کاک علی بهرامی خوانده شد .

کاک بابا شیخ حسینی دبیرکل سازمان خبات کردستان ایران سخنانی ایراد فرمودند، که زندگی و مبارزات ماموستا را از چندین دیدگاه ايراد کردند .

دبیرکل سازمان خبات در قسمتی از سخنان خود به احساسات ماموستای همیشه زنده برای میهن و ملت کورد اشاره کرد و فرمودند: اگر چه ماموستا بسیار معتقد به دین اسلام بود، اما همیشه برای تمامی مردم سرزمینش تلاش کرده، و در همین رابطه به باور عمیق ماموستا اشاره کردند که باید ملت کورد به تمامی حقوق مسلم خود برسند، و همه کسانی که در کوردستان زندگی میکنند با هر گونه عقیده و باور باید آ‌زاد باشند و بتوانند در چهارچوب این سرزمین به تمامی حقوق خود برسند. و هر کس به نوبه خود بکوشد که به اهدافمان برسیم.  همچنان که ماموستا  باور عمیق به دین اسلام داشتند اما برای تمامی ادیان و مذاهب دیگر احترام میگذاشتند. این در حالی بود که ماموستا شخصیتی دینی داشتند و بسیار پایبند به احکام اسلام بودند، اما با احزاب چپ همکاری داشتند، در کوردستان هدفش پیشرفت فعالیتهای حقطلبانه و آ‌زادیخواهی، نشانه ها و نمونه برای بزرگمردی ماموستا شیخ جلال به اتحاد و یکدلی عقاید در کوردستان باور داشتند و همیشه در تلاش بودند.

در کوردستان عراق با اینکه همزمان با حکومت عراق ارتباط داشتیم، با آ‌وارگان و کسانی که حکومت عراق آ‌نها را تهدید کرده بود همکاری و از ى‌نها حمایت میکردند، در حکومت نظامی سلیمانی  محله های "ایسکان و هواره برزه" سازمان خبات از دهها نفر حمایت کرد و مردم  کورد زیر پر و بال سازمان خبات  حفاظت می شدند، سازمان خبات اولین نیروی بود که به رژیم خمینی نه گفت، ماموستا در سال ١٣۶٠  هجری شمسی قاطعانه دستور داد که در هیچ شرایطی با رژیم خمینی مذاکره نخواهیم کرد و تنها راه رسیدن به آ‌زادی سرنگونی رژیم است. در حالی که رژیم زنان را میکشد و سنگسار میکند، به بچه های کوچک رحمی نمیکند، کورد چگونه میتواند حقوق خود را از چنین رژیم سرکوبگری بخواهد? حتی اگر کورد حقوقش را از رژیم بگیرد چگونه میتواند از سرکوب بلوچستان و مردمش چشم پوشی کند? پس مردم تهران? از ستمی که بر دیگران می شود چشم پوشی کنیم? از ستمی که به ێ‌ژری ها میشود? از ستمی که به ترکمنها میشود? ماموستا با درک عمیقی که داشتند مطمئن بودند که نمیتوان با این رژیم مذاکره کرد .

ماموستا همیشه با اتحاد و همبستگی موافق بودند و هیچ وقت در حق دوستان و همراهان خود خیانت نکردند، و هرگز به دوستان و همراهان خود پشت نکردند .

برسر همپیمانی با سازمان مجاهدین برای ما مشکلات زیادی درست شد، اماچون باور ما این بود این همپیمانی برای ملت کورد و برای مردم ایران ضروری و لازم  است، سازمان خبات این رابطه ادامه داد، سیاست راهبردی ماموستا بسیار معقول و به جا بود. این از خصوصیات بارز ماموستا بود که فرزندان در سازمان خبات به آ‌ن پرورده شده اند و بدون شک همیشه به آ‌ن ادامه می دهند .

در ارتباط با اتحاد و همبستگی درون  جریانات و احزاب سیاسی کردستان ایشان فرمودند :ما امیدواریم و تقاضا داریم که همه سازمانها و احزاب سیاسی کورد، همه نیروهای مبارز کورد برای رسیدن به هدف بزرگ اتحاد و همکاری را در اولویت برنامه های خود قرار دهند. در خصوص ارتباط و همکاری ما مرز و در چهار چوب مبارزه ملی  و در چهار چوب مبارزه بر ضد رژیم آخوندی و برای این هیچ نقطه ابهام و سئوالی نداریم. سازمان خبات به این اتحاد و همبستگی باور دارد و معتقد است تنها راه رسیدن به آ‌زادی و حقوق ملی خود همکاری و اتحاد بین  احزاب سیاسی  است .

و اگر این احزاب سیاسی متحد باشند بدون شک تمامی اقشار و ملت کردستان متحد خواهند شد. امیدوارم این مناسبات باعث شود به خود باندیشیم و شخصیتهای بزرگی مانند دکتر قاسملو که به دست این رژیم شهید شدند وشخصیتی  مانند کاک فواد مصطفی سلطانی که  به  دست این رژیم شهید شدند و دهها رهبر در راه آ‌زادی، و تمامی شهیدانی که بیشتر از ١٢٠ هزار شهید که بیشترشان  در ایران به دست این رژیم با شکنجه شهید شدند، ما نباید آ‌نها را فراموش کنیم، ما باید بدانیم که در برابر رژیم منفور و ستمگر مبارزه میکنیم و لازم است با اتحادو همکاری و برادری مقابل این ظلم و ستم بایستیم .

بعد از سخنان دبیرکل محترم فیلمی کوتاه در رابطه با زندگی  و مبارزات ماموستا سید جلال الدین حسینی که از طرف کمیسیون تبلیغات سازمان آ‌ماده شده بود تقدیم حضار شد .

پس آن هم شماری احزاب سیاسی کوردستان و ایران که در این یادبود شرکت داشتند پیام خود را تقدیم کردند، که متشکل بوند از:

حزب دمکرات کوردستان ایران

سازمان مجاهدین خلق ایران 

حزب کومله کوردستان ایران

حزب دمکرات کوردستان 

اتحادیه میهنی کوردستان

جنبش تغییر

حزب مستقل کوردستان ایران 

کاک عبدالله حجاب شخصیت سیاسی بارز سخنانی را ایراد کرد.

کومله کلتوری  کورد در استفلد. کاک انور پوریا

همچنین کاک هیوا احمدی پیامی برای این یادبود  فرستاده بودند 



 


7 سال و 3 ماه و 11 روز و 15 ساعت و 34 دقیقه پیش

برگزاری مراسم باشکوە گرامیداشت هفتمین سالروز درگذشت ماموستا سید جلال الدین حسینی

برگزاری مراسم باشکوە گرامیداشت هفتمین سالروز درگذشت ماموستا سید جلال الدین حسینی

صفحات ویژه وب سایت

اطلاعات سایت


 

سایت رسمی سازمان خبات کردستان ایران
کلیە حقوق این سایت برای کمیسیون انتشارات و تبلیغات سازمان خبات کردستان محفوظ است.

ارتباط با ما


 
 

شماره تلفن: 07507639676 (+0964)
شماره تلفن: 07504687209 (+0964)
شماره تلفن: 07504497138 (+0964)
شماره تلفن: 0723225508 (+0064)
اتصال الکترونیکی:
[email protected]
[email protected]
[email protected]