براساس گزارشها ویروس کرونا در هند به نسبت سایر کشورها با سرعت بیشتری شیوع پیدا میکند.
براساس گزارشها ویروس کرونا در هند به نسبت سایر کشورها با سرعت بیشتری شیوع پیدا میکند.براساس آمار دانشگاه جان هاپکینز، شمار افراد شناسایی شده مبتلا به کووید ±¹ در جهان از ۳۰ میلیون نفر عبور کرده است.
تاکنون همچنین بیش از ¹´۰ هزار نفر نیز پس از ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند.
آمریکا، هند و برزیل کشورهایی هستند که به لحاظ آماری بالاترین تعداد مبتلایان و جانباختگان را دارند، این در حالیست که مجددا موج تازهای از شیوع کرونا در اروپا آغاز شده است. بیشتر کشورهای نیم کره شمالی زمین همزمان با فرا رسیدن فصل زمستان خود را برای موج دوم شیوع کووید ±¹ آماده میکنند.
در بریتانیا دولت در فکر ایجاد محدودیتهایی برای جلوگیری از شیوع مجدد کرونا است.
در خارج از اروپا، اسرائیل اقدام به وضع دومین دوره محدودیتها و قرنطینه کرده است.
هشدار سازمان بهداشت جهانی نسبت به افزایش دوباره مبتلایان در اروپا
در قاره آفریقا براساس گزارشها تاکنون بیش از یک میلیون نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند اما این تنها آمار رسمی است و دقیقا مشخص نیست که در این قاره چه تعداد افراد به کووید ±¹ مبتلا شده باشند. براساس گزارشهای موجود تعداد تستهای تشخیص ویروس کرونا در این قاره بسیار کم بوده و همین امر بر میزان صحت آمار فعلی شک و تردید وارد میکند.
آمریکا همچنان بیشترین آمار را دارد و تاکنون ابتلای بیش از ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر تایید شده و بیش از ±¹· هزار نفر نیز جان خود را در این کشور از دست دادهاند.
البته آمار ابتلای روزانه در آمریکا در مقایسه با ماه ژوئیه، روند نزولی به خود گرفته است.
نقشه کرونا
در ابتدای هفته دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا موضوع جدی نگرفتن کووید ±¹ را با وجود اینکه در یک مصاحبه ضبط شده قبلا به آن اذعان کرده بود را تکذیب کرد.
در هند تعداد مبتلایان از مرز µ میلیون نفر گذشت و تعداد روزانه ابتلا در حال حاضر بیش ¹۰ هزار نفر میباشد که تاکنون ¸۰ هزار نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
وضعیت در برزیل نیز مناسب نیست، در این کشور تاکنون بیش از ´ میلیون ´۰۰ هزار نفر به کرونا مبتلا شدهاند و بیش از ±۳´ هزار نفر نیز قربانی گرفته است.
از جمله کشورهای دیگر آمریکای لاتین که ویروس کرونا در آنجا شیوع زیادی یافته میتواند به آرژانتین و مکزیک اشاره کرد.
روز پنجشنبه در آرژانتین نزدیک به ±۳ هزار مبتلای جدید شناسایی شد که تعداد کل مبتلایان در این کشور را به ۶۰۰ هزار نفر رساند.
در مکزیک هم بیش ۳ هزار مبتلای جدید، تعداد کل مبتلایان را به ۶¸۰ هزار نفر رساند.
دیروز دکتر هانس کلوئه، مدیر منطقهای سازمان بهداشت جهانی در اروپا گفته است حتی اگر افزایش تعداد مبتلایان به این ویروس در اروپا نتیجه تستهای تشخیصی بیشتر باشد بالارفتن آمار مبتلایان در ماه سپتامبر باید زنگ خطری برای اروپا محسوب شود.
آقای کلوئه در یک کنفرانس خبری گفت هفته گذشته شمار هفتگی مبتلایان در اروپا به ۳۰۰ هزار نفر رسیده است