در حالی که به گزارش منابع خبری، احتمال برپائی جبهه ای با شرکت اسرائیل و چند کشور عربی به هدف رویاروئی با مسائل اتمی و تعرضی رژیمى ایران، در گفتگوهای بنیامین نتانیاهو و پرزیدنت حسنی مبارک مورد رایزنی قرار گرفت
ملک عبدالله دوم پادشاه اردن هاشمی در یک مصاحبه گفت: پرزیدنت اوباما قصد دارد برنامه ای را برای برقراری صلح و همکاری بین اسرائیل و 57 کشور عربی به اجرا گذارد.
در همان حال یک روزنامه عربی نوشت: حکومت ایران موشک های خود را به سوی اسرائیل هدف گیری کرده، و هم زمان یک گزارشی در اسرائیل انتشار یافت که به موجب آن، دو تن از کارشناسان اسرائیلی به این نتیجه رسیده اند که جمهوری اسلامی ممکن است از موشک های "شهاب 3" که در اختیار دارد، همانند "کاتیوشا" (نوعی راکت های دوربرد) استفاده کند تا بتواند شمار زیادی از آن ها را هم زمان به سوی اسرائیل شلیک کند.
در گزارشی که هنوز از منابع دیگر تائید نشده، روزنامه الوطن چاپ عربستان سعودی در شماره امروز خود (سه شنبه) نوشت: رژیمى ایران اطلاعات بسیار محرمانه ای دریافت کرده که به موجب آن، اسرائیل و ایالات متحده قصد دارند به زودی تاسیسات اتمی ایران را مورد حمله قرار دهند و از این رو شمار زیادی موشک های شهاب خود را آماده پرتاب کرده است.
در گزارش الوطن همچنین گفته شده که حکومت ایران در کنار استقرار شمار زیادی موشک های شهاب 3، تعداد زیادی نیز موشک های زمین به دریا در کرانه های شمالی خلیج فارس مستقر ساخته که نشان می دهد، حکومت ایران احتمال می دهد که حمله نظامی از طریق دریا و یا هوا صورت گیرد.
در گزارش دیگری که امروز در اورشلیم انتشار یافت آمده است که دو تن از کارشناسان اسرائیلی در دو کار پژوهشی که انجام داده اند، به این نتیجه رسیده اند که رژیمى ایران استراتژی جدیدی طراحی کرده که به موجب آن بتواند هم زمان شمار بسیار زیادی موشک شهاب به سوی خاک اسرائیل شلیک کند.
پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که گرچه چنین حمله گسترده موشکی نمی تواند موجب نابودی اسرائیل شود، ولی ممکن است آسیب سنگین و تلفات زیاد وارد کند. پژوهشگران اسرائیلی گفتند: حکومت ایران برای تولید انواع موشک ها سرمایه گذاری های زیادی انجام داده و برنامه های جنگی خود را بر اساس کاربرد همزمان شمار زیادی موشک های تهاجمی پایه گذاری کرده است.
نتانیاهو: «باید جبهه میانه روها علیه تندروها به وجود آید»
نخست وزیر اسرائیل در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با پرزیدنت مبارک گفت: «همگان باید با تعصب و افراط گرائی مبارزه کنند و ما تلاش مصر را در این راستا بسیار ارج می نهیم. پیکار مصر با تندروها و تروریست هائی که امنیت و ثبات و صلح خاورمیانه را به خطر انداخته اند، مورد تحسین ماست. ملت یهود خواهان روابط دوستانه با همه کشورهای اسلامی است و اشتیاق آن را دارد که با فلسطینیان و همه همسایگان عرب به صلح برسد. ما همه در یک منطقه زندگی می کنیم و ما همگان نواده های حضرت ابراهیم هستیم».
نخست وزیر اسرائیل بی آن که از حکومت ایران به صراحت نام برد، گفت: «شوربختانه ما امروز شاهد قدرت گیری نیروهای افراطی هستیم که ثبات خاورمیانه را مورد تهدید قرار داده اند. کشاکش امروز در خاورمیانه، کشمکش بین ملت ها و یا حتی بین ادیان نیست. بلکه این پیکار بین میانه روها و تندروها جریان دارد “ بین آنانی که زندگی را می خواهند و آنانی که در ترویج مرگ و نابودی می کوشند. من ایمان دارم که با نیروهای مشترک بین اسرائیل و مصر و دیگر کشورها می توان این منطقه باستانی را به سوی آرامش گذشته بازگردانیم و امیدهای آینده را تقویت کنیم».
پرزیدنت مبارک نیز در مصاحبه هائی که با رسانه های همگانی اسرائیلی انجام داد، بی آن که از رژیمى ایران به صراحت نام برد، از تندروهائی سخن گفت که امنیت و ثبات خاورمیانه را بر هم می زنند و باید در برابر آن ها ایستاد.
آگاهان ارزیابی می کنند: از هنگامی که شبکه تروریستی حزب الله لبنان در مصر شناسائی شده، دولت قاهره با اشتیاق بیشتری آمادگی همکاری با اسرائیل را علیه ترور و افراط گرائی دارد.