اعتراضات در ایران تنها به مردمی که در خیابان های تهران و دیگر شهرهای ایران و همچنین مقابل سفارتخانه های رژيم دراکثر کشورهای دنیا شعار می دادند، ختم نشد.
دامنه این اعتراضات بسیاری از هنرمندان از جمله موسیقیدانان و خواننده های معروف چه ایرانی و چه خارجی را تحت تاثیر قرار داد و بسیاری در حمایت از معترضان ایرانی و خشونتی که علیه شان شد، سرودند.
در روزهای گذشته شاهد ظهور سرودها و آهنگ های بسیاری از خوانندگان چه ایرانی و چه خارجی در سبک های مختلف در حمایت از معترضان در ايران بودیم.
موج این ترانه ها وقتی به راه افتاد که محمود احمدی نژاد بعد از اعلام نتایج نمايش انتخابات در جشنی که برای پیروزی او برگزار شده بود، معترضان به را به خس و خاشاک تشبیه کرد.
به زودی شعری در واکنش به این صحبت های احمدی نژاد در اینترنت منتشر شد و کمی بعد حامد نیک پی، آهنگساز و خواننده ساکن آمریکا آهنگ مالک این خاک منم را براساس این شعر ساخت و اجرا کرد.
محمد رضا شجریان، استاد موسیقی سنتی ایران، دیگر هنرمندی بود که بلافاصله به این جمله محمود احمدی نژاد واکنش نشان داد. او در مصاحبه اش با بی بی سی فارسی گفت: "در شرایطی که مردم ما در بهت و حیرت فرو رفته اند و در شرایطی که این خس و خاشاک با طوفانی که آقای احمدی نژاد به راه انداخته به حرکت درآمده اند، صدای من جایی درصدا و سیمای جمهوری اسلامی ندارد. به همین دلیل موکدا خواستم که دیگر صدای مرا پخش نکنند و باعث ناراحتی من نشوند و تجاوز به حق و حقوق من نکنند. این صدا، صدای خس و خاشاک است و همیشه هم خس و خاشاک خواهد ماند."
گوش ایرانی ها به شنیدن موسیقی که نمادی از اعتراض باشد آشناست. سرودهای دوران انقلاب را هنوز خیلی ها به یاد دارند و شنیدن آن به نوعی تداعی دوره ای از تاریخ این کشوراست.