جمعه 

2 سپتامبر2724
سازمان خَبات
کردستان
ایران
sazmanixebat

گزارش رهبرى، به‌ کنگره‌ چهارم سازمان خه‌بات کردستان ایران

گزارش رهبرى، به‌ کنگره‌ چهارم سازمان خه‌بات کردستان ایران

اعضاى محترم کنگره‌ چهارم سازمان خه‌بات کردستان ایران، به‌ مناسبت برگزارى کنگره‌ چهارم. (کنگره‌ توسعه‌) گرم ترین تبریکات را تقدیم مى دارم . به‌ امیدانکه‌ کنگره‌ چهارم مصوبات مهم وباارزش را براى سازمان خه‌بات و و جنبش آزادیخواهى مردم کرد و همچنین مبارزه‌ بر حق مردم ایران در برابر رژیم اخوندى به‌ دنبال داشته‌ باشد.

حضار گرامى: دراین گزارش به‌‌‌ اختصار وضعیت سیاسى ، اجتماعى و اقتصادى جهان و منطقه خاورمیانه‌‌‌ در کل، ایران و کردستان بخصوص و مسائل مرتبط باجنبش ازادیخواهى مردم کردستان ذکر شده‌‌‌ و کوشیده‌‌‌ایم سیاست و مواضع سازمان را شرح دهیم تا اعچاى کنگره‌‌‌ چهارم بر ان اساس بحث و گفتگوى لازم را داشته‌‌‌ باشند. همچنین رهنمودى ابتدایی براى مواضع وسیاست هاى اینده‌‌‌ سازمان خه‌‌‌بات باشد.
به‌‌‌ این امید که‌‌‌ اعضاى کنگره‌‌‌، بادقت به‌‌‌ بحپ ها و مسائل مطرح شده‌‌‌ دراین گزارش توجه‌‌‌ کنند و هر انتقادو تحلیل و نظر لازم را که‌‌‌ درست مى دانند، مورد بحث قرار دهند.
خواهران و برادران ارجمند، اعضاى انقلابى کنگره‌‌‌ چهارم، باسپاس از شما، به‌‌‌ اطلاعتان مى رسانم کنگره‌‌‌ چهارم سازمان دوماه‌‌‌ پيشتر از زمان قانونى خود برگزار مى شود، این تغيیر به‌‌‌ چند دلیل بود. یکى خواست اعضاى سازمان در اروپا و همچنین پیشنهادهاى دیگرى که‌‌‌ به‌‌‌ پلنوم هفتم ارائه‌‌‌ شد، باتوجه‌‌‌ به‌‌‌ ان دلایل برگزارى کنگره‌‌‌ چهارم در ماه‌‌‌ أذر ١٣٨٨ـ ١٧/١٢/٢٠ ٠ ٩ میلادى برگزار مى شود.
به‌‌‌ امید به‌‌‌خداوند بزرگوار و پشتیوانى وسیع مردم کردستان و هواداران و دوستان دلسوز سازمان امیدوارم کنگره‌‌‌ مصوبات حائز اهمیت و مورد پسند وبارور به‌‌‌ دنبال داشته‌‌‌ باشد.
وضعیت جهانى
به‌‌‌دنبال پایان جنگ سرد و پایان عمر اتحاد شوروى سابق عملا٠‹ امریکا ابرقدرت بلامنازع شد. تا ٥ سال گـذشته‌‌‌ امریکا قدرتى بود که‌‌‌ در بیشتر منازعات سیاسى جهان، از بحران یوگسلاوى، بحران فلسطین و عراق و چند بحران دیگر، داراى نظریه‌‌‌ اول بود و بیشتر کشورها رضایت امریکا از خود و سیاستهایشان را امرى مهم مى دانستند. دولتها نمى توانستند بدونه‌‌‌ اتکا به‌‌‌ بازار امریکا و پشتیبانى پولى و اقتصادى ان کشور، اقتصادى شکوفا داشته‌‌‌ باشند و انگونه‌‌‌ که‌‌‌ لازم است مایحتاج مردم و وضعیت خوبى را براى شهروندانشان مهیا کنند.
به‌‌‌دنبال حمله‌‌‌ تروریستى ١١ سپتامبر ٢٠ ٠ ١ علیه‌‌‌ ساختمانهاى دوقلو اقتصاد جهانى در نیویورک و عکس العمل امریکا به‌‌‌ ان، اعلام جنگ علیه‌‌‌ تروریزم و کوشش براى سرنگونى حکومت طالبان در افغانستان که‌‌‌ به‌‌‌ القاعده‌‌‌ پناه‌‌‌ داده‌‌‌ و در کارهاى تروریستى همکارش بود، همچنین جنگ علیه‌‌‌ حکومت صدام حسین در عراق و سرنگون ساختن ان در سال ٢٠ ٠ ٣، وضعیت جدیدى را درست کرد. اگرچه‌‌‌ امریکا دو جنگ پیروز شد و توانست به‌‌‌ حاکمیت طالبان در افغانستان و صدام حسین در عراق پایان دهد، اما نیروهاى هم پیمان در افغانستان و عراق نتوانستند تروریستها و مخالفان را نابود کنند. حال جنگ در افغانستان و عراق بیش از شش سال است ادامه‌‌‌ دارد و هزاران سرباز امریکایى کشته‌‌‌ و صدها تن دیگر مجروح و معلول به‌‌‌دنبال داشته‌‌‌ است. عدم پیروى کامل بر القاعده‌‌‌ و طالبان یکى از دلائل تضعیف جایگاه‌‌‌ امریکا در جهان شد، همچنین اعتراضات مردم امریکا و مردم جهان را به‌‌‌ دنبال داشت و امریکا از لحاظ اقتصادى بامشکل و عدم استقرار و تورم روبرو گشت. تورم در امریکا از طرفى و عدم پیروزى در جنگ علیه‌‌‌ تروریزم و شکوفایى اقتصادى در روسیه‌‌‌ و مطرح شدن این کشور در معادلات سیاسى جهانى و موقعیت ولادیمر پوتین و استقرار سیاسى در انکشور موجب شد، باردیگر روسیه‌‌‌، به‌‌‌عنوان قدرتى اقتصادى، سیاسى و نظامى در برابر امریکا قدعلم کند و سهمش را در منازعات سیاسی بخواهد و جایگاه‌‌‌ ازدست رفته‌‌‌اش را بازیابد. شکى نیست صعود قیمت نفت و گاز در جهان نقشى بسزا در رشد اقتصادى روسیه‌‌‌ى داراى منابع فراوان گاز و نفت، داشته‌‌‌ است.
از جانب دیگر کشور چین به‌‌‌ عنوان یکى از قدرتهاى بزرگ اقتصادى قاره اسیا وجهان که‌‌‌ دارى ملیونها نیروى کار و همچنین نیروى نظامى بزرگ و تا دندان مسلح است،در چند سال گذشته‌‌‌ با رشد اقتصادى، در برابر امریکا سیاستهاى متقدانه‌‌‌ داشته‌‌‌ است. کشور چین نیز کوشید به‌‌‌عنوان یکى از اعضاى شوراى امنیت در مسائل سیاسى جهان جایگاه‌‌‌ ویژه‌‌‌اى داشته‌‌‌ باشد. ازجانب دیگر شمارى از کشورهاى اروپاى به‌‌‌ دنبال مشکلات سیاسى منطقهاى از امریکا انتقاد کردند. از سال ٢٠ ٠ ٣ به‌‌‌ بعد دولت فرانسه‌‌‌ به‌‌‌ریاست ژاک شیرک از شاخص ترین دولتهاى اروپایى بود که‌‌‌از سیاست دولت جورج بوش انتقاد کرد. ژاک شیراک که‌‌‌ به‌‌‌ طرفدارى از سیاست و نظریه‌‌‌هاى ژنرال دوگول شخصیت و رئیس تاریخى فرانسه‌‌‌ مشهور بود، مى کوشید فرانسه‌‌‌ در بحرانهاى جهانى به‌‌‌ عنوان قدرتى بزرگ بین المللى جایگاه‌‌‌ خاصى داشته‌‌‌ باشد. براى همین امر با انتقاد از سیاستهاو مواضع امریکا و ازمایش چند بمب اتمى کوشید قدرت سیاسى ونظامى فرانسه‌‌‌ را به‌‌‌ جهانیان نشان دهد.
در کل، وضعیتى که‌‌‌ به‌‌‌ دنبال حمله‌‌‌ نیروهاى نظامى امریکا به‌‌‌ عراق و افغانستان و عدم همفکرى و همکارى باکشورهاى دیگر جهان، موجب شدکه‌‌‌ امریکا جایگاهى که‌‌‌ در گذشته‌‌‌ داشت، ازدست بدهد ومورد انتقاد قرار گیرد و کشورهاى قدرتمند جهان بار دیگر به‌‌‌ صحنه‌‌‌ بیایند. که‌‌‌ تا حال انها حرف و خواست خود را دارند. باوجود حقایق ژکرشده‌‌‌، امریکا هنوز قدرت بزرگ سیاسى، نظامى و اقتصادى جهان مى باشد، اما روشن است که‌‌‌ امریکا نتوانست ازفرصتى که‌‌‌ به‌‌‌عنوان ابرقدرت بلامنازع داشت ،استفاده‌‌‌ کند. به‌‌‌دنبال برگزارى انتخابات ریاست جمهورى امریکا در سال٢٠ ٠ ٨ و پیروزى بارک اوباما کاندید حزب دمکرات برجان مک کین کاندید حزب جمهورى یخواه‌‌‌، دولت جدید در امریکا در ارتباگ با مسائل خارجى سیاست باز و همکارى بادیگر کشورهاى جهان را براى حل مشکلات جهانى پیش گرفت. اگرچه‌‌‌ سیاست باز و گفتگو با دولتهاى دیگر جهان از جانب دولت باراک اوباما سیاستى خردمندانه‌‌‌ واصولى بود، اما شمارى از اگاهان سیاسى گفته‌‌‌اند امریکا مجبور به‌‌‌ اتحاذ سیاست جدید شده‌‌‌. همچنین گفته‌‌‌اند سیاست جدید امریکا موجب غرور رژیمهاى سرکوبگر و سازمانهاى تروریستى شده‌‌‌است.
در روزهاى اخر ماه‌‌‌ ابان ١٣٨٨ بارک اوباما استراتژى جدیدیش را در افغانستان اعلام کرد. اگرچه‌‌‌ در استراتیژى جدید فرستادن ٣٠ ٠ ٠ ٠  سرباز دیگر به‌‌‌ افغانستان تصویب شد. همچنین به‌‌‌ عقب نشینى نیروهاى نظامى امریکا بعد از ١٨ ماه‌‌‌ نیز اشاره‌‌‌ گردید.
برداشت طالبان و القاعده‌‌‌ براى استراتژى جدید امریکا در افغانستان تأیید شکست درجنگ افغانستان بود، به‌‌‌خصوص که‌‌‌ امریکا گفتگو با طالبان و شرکت ان در حکومت افغانستان را امرى عادى تلقى کرد. درکل نه‌‌‌سیاست تند حکومت گـذشته‌‌‌ امریکا توانست جایگاه‌‌‌ امریکا رابه‌‌‌قدر کافى حفظ نماید و نه‌‌‌سیاست بسیارنرم، مى تواند منابع امریکا را در بحرانهاى سیاسى جهانى و جایگاهش به‌‌‌ عنوان ابر قدرت حفظ و تچمین نماید.
تروریسم معضل بزرگ جهانى
تروریسم پدیده‌‌‌ مخرب و سیاهى است که‌‌‌ از جنگ جهانى دوم به‌‌‌ بعد توسعه‌‌‌ و رشد پیدا کرد. اگرچه‌‌‌ این پدیده‌‌‌ در گـذشته‌‌‌ نیز درجهان موجود بوده‌‌‌، اما به‌‌‌ دنبال حمله‌‌‌ تروریستى ١١ سپتامبر ٢٠ ٠ ١ به‌‌‌ اپارتمانهاى دوقلو مرکز اقتصادى جهان در نیویورک و وزارت دفاع امریکا، تروریسم شاخص تر و تهدید امیزتر به‌‌‌ مشکل بزرگ جهان و کشورها و نهادهاى بین المللى مبدل شد و جهان را به‌‌‌ خود مشغول ساخت و جامعه‌‌‌ جهانى مجبور شد به‌‌‌ شیوه‌‌‌ اکتیو و عملى با ان به‌‌‌ مقابله‌‌‌ بپردازد. اما باید توجه‌‌‌ کرد که‌‌‌ جامعه‌‌‌ جهانى به‌‌‌ خصوص کشورهاى قدرتمند غربی، نه‌‌‌ توانستند تعریف درستى براى تروریسم داشته‌‌‌ باشند و نه‌‌‌ یه‌‌‌ خوبی توانستند جریانهاى تروریست و غیر تروریست را از هم تفکیک کنند. تعریف ناروشن و اشتباه‌‌‌ بزرگ در تعریف جریانهاى ازادیخواه‌‌‌ و متهم کردن انها به‌‌‌ تروریست بودن، از یک سو به‌‌‌ تلاشهاى جهانى در راستاى مقابله‌‌‌ با تروریسم زیان وارد ساخت و از سوى دیگر به‌‌‌ حکومت و حاکمیتهاى دیکتاتور و سرکش که‌‌‌ حقوق شهروندان را نقض و ابتدایی ترین بنیه‌‌‌هاى ازادى و عدالت را رعایت نمى کنند، خدمات بسزاى رساند و انان را نیرومند ساخت.
جنگ علیه‌‌‌ تروریزم بایستى، مستقیما٠‹ دسته‌‌‌ و جریان و حکومتهاى تروریستى و تروریست پرور را مورد هدف قرار مى داد. ایا درست است، مبارزه‌‌‌ ازادیخواهى مردم ایران و نیروهاى انقلابی مخالف رژیم سرکش ولایت فقیه‌‌‌ را تروریست معرفى کرد? بی تردید، در جنگ علیه‌‌‌ تروریست اشتباهات بسیار بزرگ را شاهد بودیم، به‌‌‌ همین خاطر امریکا و کشورهاى غربی نه‌‌‌ تنها در جنگ علیه‌‌‌ ترۆریست موفق نشدند، بلکه‌‌‌ موجب نیرومند شدن جریانها و حاکمیتهاى حامى تروریسم شدند.
همه‌‌‌ را به‌‌‌ یک دید نگریستن و متهم کردن هرجریان اسلامى به‌‌‌ تروریست بودن و تهدید و ضدیت با انها انگونه‌‌‌ که‌‌‌ در اوایل پرسه‌‌‌ جنگ با تروریست دیده‌‌‌ مى شد، خسارات جبران ناپـذیرى به‌‌‌ مبارزه‌‌‌ علیه‌‌‌ تروریزم وارد ساخت و تروریستان و حامیانشان را گستاختر و تقویت نمود.
بی گمان جنگ علیه‌‌‌ تروریزم زمانى موفق خواهد بود که‌‌‌ بتوان از تمامى اهرمها براى ریشه‌‌‌کن کردن ان استفاده‌‌‌ نمود، تنها راه‌‌‌ نظامى جوابگو نخواهد بود و تنها کار کشورهاى غربی نیست و باید به‌‌‌ سایر کشورها نیز توجه‌‌‌ داشت. لازم است در مناطق و کشورهاى که‌‌‌ تروریسم در انها ظهور کرده‌‌‌ ، اهمیت مردم و نیروهاى میانه‌‌‌رو و دمکرات در نظر گرفته‌‌‌ شود و همچنین نیروهاى نظامى کشورهاى غربى به‌‌‌ شیوه‌‌‌اى مناسب با مردم تعامل کنند و رفتارهایشان موجب خشم و غضب مردم واقع نشود.
از سوى دیگر لازم است، کشورهاى غربى با قاطعیت و در عمل با حکومت و قدرتهاى سرکش و حامى تروریزم مقابله‌‌‌ نماید. براى نمونه‌‌‌ رژیم اخوندى که‌‌‌ حامى اصلى تروریزم است، جامعه‌‌‌ جهانى مى بایست به‌‌‌ شیوه‌‌‌اى جدى و از طرق دیپلماسی و تحریم اقتصادى و منزوى ساختن بیشتر ان در محافل جهانى و اخراجش از سازمان ملل متحد و همچنین بیرون راندن نمایندهاى رژیم ایران از سایر سازمانهاى جهانى اقدام نمایند. بی شک با چنین تدابیر و راههاى دیگر، مى توان توانایی حامی و جهت هاى تروریست را ضعیف نمود و روند متلاشی کردن انها را سریع کرد.
اقتصاد جهانى
در گزارش پلنوم هفتم کمیته‌‌‌ مرکزى به‌‌‌ اختصار اشاره‌‌‌اى به‌‌‌ معضلات اقتصادى جهان شده‌‌‌، که‌‌‌ به‌‌‌ مشکل بزرگ و تهدیدى جدى براى جامعه‌‌‌ جهانى تبدیل شده‌‌‌ است. بیکارى مفرط در اکثر کشورهاى جهان، تعطیلی کارخانه‌‌‌هاى بزرگ و کوچک در امریکا و اروپا، اخراج دهها هزار کارگر از کارخانه‌‌‌ و مراکز تولیدى و صنعتى همچون ماشین سازى و هواپیما و کشتى سازى، ورشکستگى صدها بانک کوچک و دهها بانک بزرگ، در مجموع موجب وارد شدن ضربه‌‌‌ بزرگى بر پیکر اقتصادى جهان شده‌‌‌ و نگرانى از سوى اقتصاددانان جهان را به‌‌‌ دنبال داشته‌‌‌ است.
باراک اوباما در تبلیغات انتخاباتى ریاست جمهورى امریکا و همچنین پس از انتخابش به‌‌‌ ریاست جمهورى گفت، یکى از برنامه‌‌‌ و استراتژیهایش تلاش براى بهبود اوضاع اقتصادى امریکا خواهد بود. گرچه‌‌‌ افقى روشن براى بهبود وضعیت اقتصادى امریکا وجود دارد، اما در حد مطلوب نبوده‌‌‌ و انچه‌‌‌ تا حال مشاهده‌‌‌ شده‌‌‌ جوابگو نیست. البته‌‌‌ در تحقیقات کارشناسان اقتصادى امده‌‌‌ است که‌‌‌ تا سال ٢٠ ١٢ اقتصاد جهانى شکوفا خواهد شد.
قابل ذکر است که‌‌‌ چین نیز به‌‌‌ مثابه‌‌‌ قدرت بزرگ اقتصادى، توانسته‌‌‌ تورم زدایی کند واقتصادى شکوفا داشته‌‌‌ باشد و از تورم و بحران جلوگیرى نماید. همچنین مدتیست المان، ژاپن و فرانسه‌‌‌ اقتصادشان سیر صعودى پیداکرده‌‌‌ است. روشن است خاورمیانه‌‌‌ از این اوضاع نابسامان اقتصادى که‌‌‌ جهان دچار ان گشته‌‌‌، در امان نبوده‌‌‌ ، به‌‌‌ خصوص ایران با بودن حکومتى فاسد و نابخرد اخوندى از یک سو و از سوى دیگر از بحران اقتصادى جهان بسیار اسیب دیده‌‌‌. براساس اعلام امارى نهادهاى دولتى تورم بالاى ٢٨% بوده‌‌‌ که‌‌‌ بیشتر کارشناسان اقتصادى بر این باورند که‌‌‌ تورم در ایران از مرز ٣٤% نیز گـذشته‌‌‌ است.
الودگى محیط زیست و خطرات ان
از چند سال گـذشته‌‌‌ کارشناسان اب و هوا و محیط زیست، از گرمایش زمین و گسترش شکاف لایه‌‌‌ اوزن صحبت مى کنند که‌‌‌ دلیل اصلى ان افزایش گاز دی اکسید کربن است که‌‌‌ بیشتر ان، از کارخانه‌‌‌هاى بزرگ و همچنین افزایش ماشین و استفاده‌‌‌ از مواد سوختى و کاهش فچاى سبز و کمبود درختان تولید مى باشد.
این معضل بزرگ که‌‌‌ دهها مشکل زیستى براى کشورهاى جهان ایجاد کرده‌‌‌ و چندین سیل و زلزله‌‌‌ را نیز به‌‌‌ دنبال داشته‌‌‌، که‌‌‌ بارزترین ان وقوع سونامى در سوماتراى اندونزى در سال ٢٠ ٠ ٥ بود که‌‌‌ متأسفانه‌‌‌ هزارها کشته‌‌‌ و صدهاهزار نفر اواره‌‌‌ به‌‌‌ دنبال داشت. همچنین معضل محیط زیست و الودگى، موجب ذوب سریع کوههاى یخى در قطب شمال شده‌‌‌ که‌‌‌ تهدید بزرگى براى شمارى از کشورها و شهرهاى پر جمعیت همچون پکن پایتخت چین و کشور هلند مى باشد. براى حل این مشکل بزرگ در روز ٩ ژوئیه‌‌‌ ٢٠ ٠ ٩ کشورهاى صنعتى موسوم به‌‌‌ جى ٨، امریکا، فرانسه‌‌‌،ژاپن، روسیه‌‌‌، المان، انگلستان، کانادا و ایتالیا با شرکت ٥ کشور در حال رشد ، چین، هندوستان، برزیل، مکزیک و افریقاى جبوبى در ایتالیا گرد امدند و در رابطه با کاهش گازهاى گلخانه‌‌‌اى تا سال ٢٠ ٥٠  تا مرز ٨٠ % به‌‌‌ توافق رسیدند. در همین ارتباط روز ٧ دسامبر ٢٠ ٠ ٩ برابر با ١٦ دى ١٣٨٨ جلسه‌‌‌اى گسترده‌‌‌ تحت عنوان تغییرات منطقه اى، در شهر کپنهاگ دانمارک با شرکت نماینده‌‌‌گان ١٩٢ کشور که‌‌‌ ١٠ ٠  نفر از انان از روسا و رهبران کشورها بودند، برگزار شد که‌‌‌ امید مى رود این گردهمایی در رابطه با کاهش گازهاى گلخانه‌‌‌اى، نتیجه‌‌‌ مپبتى داشته‌‌‌ باشد، به‌‌‌خصوص که‌‌‌ هر دو کشور امریکا و چین که‌‌‌ سهم زیادى در الوده‌‌‌ کردن محیط زیست دارند، اماده‌‌‌ همکارى و کاهش گازهاى گلخانه‌‌‌اى هستند. همچنین کشورهاى اروپایی هم قول داده‌‌‌اند، کمکهاى مادى خود را براى مقابله‌‌‌ با گازهاى گلخانه‌‌‌اى افزایش دهند.
خاورمیانه‌‌‌:
خاورمیانه‌‌‌ از بحران زده‌‌‌ترین مناطق جهان است . وجود مشکلات تاریخى و جنگ و اشوب از یک سو و وجود منابع طبیعى ذیقیمت همچون نفت و گاز و اهن و سنگهاى قیمتى و اثار تاریخى در کشورهاى خاورمیانه‌‌‌ از سوى دیگر. همچنین نبود دمکراسی در منطقه و حکومتهاى سرکوبگر و استبدادى موجب شده‌‌‌ این منطقه ناامن و با عدم استقرار سیاسی مواجه‌‌‌ شده‌‌‌ و همچین کشورهاى قدرتمند و شرکتهاى پروتمند به‌‌‌ این منگقه چشم طمع بدوزند.
مسائلى که‌‌‌ بدان اشاره‌‌‌ شد، موجب بروز دهها مشکل داخلى و جنگ گشته‌‌‌، در همان حال ان مسائل موجب شده‌‌‌ که‌‌‌ کشورهاى قدرتمند جهان به‌‌‌ خصوص امریکا و کشورهاى اروپایی، در این منطقه دخالت کنند و براى براورده‌‌‌ ساختن منافع خود بکوشند.
یکى از بارزترین مسائل خاورمیانه‌‌‌، جنگ و اختلاف کشورهاى عرب در کل و به‌‌‌ ویژه‌‌‌ مردم فلسطین با دولت اسرائیل مى باشد. حکومت نتانیاهو، که‌‌‌ حکومتى محافظه کار و رادیکال مى باشد با شعارهاى افراطى و تعهد به‌‌‌ یهودیان توندرو و با پشتیبانى انها به‌‌‌ قدرت رسید و بیشتر از گـذشته‌‌‌ در صدد گسترش شهرکهاى یهودی نشین در سرزمین فلسطین شد. اگرچه‌‌‌ ایجاد شهرکهاى یهودى نشین مورد انتقاد اکثریت کشورهاى جهان شد.
علیرغم انتقاد امریکا از بنا نهادن شهرکهاى یهودى در کرانه‌‌‌ باخترى و بیت المقدس اسرائیل به‌‌‌ ساخت انها ادامه‌‌‌ مى دهد. در برابر سیاستهاى دولت اسرائیل، محمود عباس رئیس حکومت فلسطین، در پنجمین سالگرد فوت یاسر عرفات اعلام کرد، صلح با اسرائیل با وجود این حکومت و ان سیاستها امکان پـذیر نیست. با فزونى یافتن اختلافات فلسگین و اسرائیل، جریانهاى فلسطینى نیز به‌‌‌ اختلافات و تچاد باهم ادامه‌‌‌ مى دهند. جنبش حماس که‌‌‌ بیشتر از جانب رژیم سوریه‌‌‌ و رژیم اخوندى ایران مورد حمایت قرار مى گیرد، حاکمیت بخشی از فلسگین در نوار غزه‌‌‌ را در دست دارد.
در ابان ماه‌‌‌ امسال، روزنامه‌‌‌ها و رسانه‌‌‌هاى جهانى خبر موجودیت دولت مستقل فلسطینى را از جانب کشورهاى اتحادیه‌‌‌ اروپا اعلام کردند. پخش این خبر موجب نگرانى عمیق اسرائیل و انتقاد شدید این کشور از اتحادیه‌‌‌ اروپا شد. کارل بیلد وزیر خارجه‌‌‌ سوئد که‌‌‌ کشورش ریاست دوره‌‌‌اى اتحادیه‌‌‌ اروپا را برعهده‌‌‌ دارد براى کاهش نگرانى اسرائیل اعلام کرد، شرایط براى اعلام موجودیت دولت مستقل فلسطینى مناسب نیست. چند تن از نمایندگان کنگره‌‌‌ امریکا نیز در دیدارى با مقامات حکومت اسرائیل این کشور را مطمئن ساختند که‌‌‌ امریکا هرگونه‌‌‌ اعلام موجودیت یک جانبه‌‌‌ فلسطین را وتو خواهد کرد.
بدیهى است که‌‌‌ مشکل فلسگین و اسرائیل در مسیر بحرانى تر گام برمى دارد،جامعه‌‌‌ بین المللى در کل و امریکا بخصوص قاگعانه‌‌‌ حاضر به‌‌‌ فشار وارد ساختن به‌‌‌ اسرائیل نیستند و شمارى معتقدند که‌‌‌ جامعه‌‌‌ بین المللى به‌‌‌ جد درصدد حل نهایی مشکل اسرائیل و فلسطین نیست.
با توضیحات مختصر روشن مى شود که‌‌‌ مشکل فلسطین و اسرائیل دشوار و حساستر از گـذشته‌‌‌ است و افق صلح و توافق تاریکتر مى شود. اما علیرغم این شرایط امادگى اروپا براى به‌‌‌ رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطین نقطه عطفى مهم محسوب شده‌‌‌ و اگر اروپاییان بر مواضع جدید خود پافشارى کنند، اغاز خوبی براى پایان این مشکل خواهد بود.
ترکیه‌‌‌ و مشکل کرد:
پس ازبه‌‌‌قدرت رسیدن حکومت جدید ترکیه‌‌‌ با رهبرى رجب طیب اردوغان و عبدالله‌‌‌ گل، شرایط نسبتا٠‹ ازادانه‌‌‌ترى در ان کشور ایجاد شد و همچنین اقتصاد ترکیه‌‌‌ شکوفا و زندگى مردم بهبود یافت.
در ارتباط با ملت کرد در کردستان ترکیه‌‌‌، دولت اصلاحاتى را به‌‌‌ میان اورد و پارلمان ترکیه‌‌‌ نیز جلسه‌‌‌اى براى بحپ در این رابطه برگزار کرد. هرچند اعلام اصلاحات در ترکیه‌‌‌ حائز اهمیت بود، اما نتوانسته‌‌‌ جوابگو و مشکل گشا باشد. دولت ترکیه‌‌‌ با اعلام نقشه‌‌‌ راه‌‌‌ براى حل مسالمت امیز قضیه کرد، خواندن و نوشتن کردى و همچنین رادیو و تلویزیون به‌‌‌ زبان کردى را ازاد کرد. اما این اقدامات ترکیه‌‌‌ تاکنون وارد مرحله‌‌‌ عملى خود نشده‌‌‌ و همچنین نتوانسته‌‌‌ رضایت ملت کرد و جنبش ازادیخواهانه‌‌‌اش را جلب نماید. دولت ترکیه‌‌‌ هنگامیکه‌‌‌ در رابطه با نقشه‌‌‌ راه‌‌‌ سخن مى گوید و درصدد است تلاشهایش جوابگو و مثمر ثمر واقع شوند، بی تردید بایستى بر اهمیت PKK و رهبر ان در زندان امرالى و همچنین DTP واقف باشند. در زمانى که‌‌‌ دولت ترکیه‌‌‌ از حل مشکلات از طریق گفتگو و تفاهم سخن مى گوید، در مقابل فشارها علیه‌‌‌ اقاى عبدالله‌‌‌ اوجلان را افزایش داده‌‌‌ و همچنین جدیدا٠‹٠‹ دادگاه‌‌‌ ترکیه‌‌‌، فعالیت DTP را ممنوع و حق پارلمانترى را از احمد ترک گرفته‌‌‌ است، این اعمال شک و گمان زیادى را بر صداقت و حقیقت تلاشهاى ترکیه‌‌‌ به‌‌‌دنبال داشت. به‌‌‌ همین خاطر در حالى که‌‌‌ باید تلاشهاى صلح طلبانه‌‌‌ را مهم ارزیابی نماییم باید این واقعیت را در نظر بگیریم که‌‌‌ صلح و پایان دادن به‌‌‌ اختلافات باید با مقاصد نژادپرستى و فاشیزمى منحرف نشده‌‌‌ و کل جریان و نیروهاى انقلابی و مردمى را در بر بگیرد.
اوضاع عراق:
در چند سال اخیر انتخابات پارلمانى در عراق برگزار شده‌‌‌ و مردم این کشور قانون اساسی جدیدى را به‌‌‌ تصویب رساندند که‌‌‌ براساس ان حکومتى ازاد و فدرالى با هم زیستى مسالمت امیز محقق مى شود. اما علیرغم تغییرات مثبت، اقدامات تروریستى در این کشور ریشه‌‌‌کن نشده‌‌‌. البته‌‌‌ نسبت به‌‌‌ گـذشته‌‌‌ کاهش چشمگیرى یافته‌‌‌ است.
لازم به ذکر است، که‌‌‌ نیروهاى نظامى عراق و همچنین نیروهاى چند ملیتى علیرغم داشتن اطلاعات کامل مبنى بر دخالت مستقیم رژیم اخوندى و عواملش در امور داخلى ان کشور، عکس العمل جدى در مقابل دخالتهاى رژیم بروز نداده‌‌‌اند. دخالتهاى مستمر رژیم اخوندى در عراق موجب شده‌‌‌ تا این کشور بی ثبات باقى بماند.
در اینجا لازم است اشاره‌‌‌اى به‌‌‌ حمله‌‌‌ نیروهاى عراق به‌‌‌ شهر اشرف اردوگاه‌‌‌ مرکزى سازمان مجاهدین خلق ایران در تابستان امسال داشته‌‌‌ باشم. در تهاجم نیروهاى عراقى متأسفانه‌‌‌ ١١ تن از اعضاى مجاهدین شهید و شمارى از انان مجروح و همچنین ٣٦ تن دستگیر شدند که‌‌‌ پس از ٧٢ روز با تلاش چشمگیر بشردوستان و مراکز بین المللى و مقاومتشان ازاد شدند.
در برابر تهاجم نیروهاى عراقى کمیته‌‌‌ مرکزى سازمان خه‌‌‌بات و جریانهاى سیاسی کردستان ایران یورش نیروهاى عراقى را محکوم کردند که‌‌‌ موضع جریانهاى کردستانى درست و بجا بود.
در ارتباط با اوضاع کردستان عراق، در تابستان سال ٢٠ ٠ ٩ انتخابات پارلمانى و انتخابات ریاست اقلیم در کردستان عراق ازادانه‌‌‌ برگزار شد. کاندیدهاى چندین جریان و تشکیلات سیاسی در انتخابات شرکت کردند و در نتیجه‌‌‌ پارلمان جدید و کاک مسعود بارزانى مجددا٠‹٠‹ به‌‌‌ ریاست اقلیم کردستان انتخاب شد. مورد دیگرى در رابطه با کردستان عراق که‌‌‌ قابل توجه‌‌‌ است، مسئله‌‌‌ انتخابات اینده‌‌‌ پارلمان عراق و قانون انتخابات است که‌‌‌ چند ماهى بود مورد بحث قرار داشت و احزاب و نهادهاى سیاسی عراق را به‌‌‌ خود مشغول ساخته‌‌‌ بود.
پس از چند جلسه‌‌‌ و تهدیدها از جانب جریانهاى مختلف وملتها و پیروان مذاهب به‌‌‌ تحریم انتخابات، همچنین پس از وتوى طارق هاشمى معاون رئیس جمهور عراق علیه‌‌‌ اولین پیش نویس براى شروع انتخابات پارلمان عاقبت درماه‌‌‌ ١٢/٢٠ ٠ ٩ فراکسیونهاى پارلمان عراق با تشویق و ترغیب امریکا قانون انتخابات را به‌‌‌ تصویب رساندند.
لازم به‌‌‌ ژکر است، که‌‌‌ سازمان خه‌‌‌بات کردستان ایران، از حکومت اقلیم کردستان و خواستهاى برحق مردم کردستان عراق پشتیبانى مى کند. همچنین بر این باور است که‌‌‌ عراق هنگامى شاهد استقرار و پبات خواهد شد که‌‌‌ دست اخوندهاى حاکم برایران از عراق کوتاه‌‌‌ گشته‌‌‌ و همچنین حقوق بنیادین ملت کرد براورده‌‌‌ و ازادى و دمکراسی در ان کشور نهادینه‌‌‌ و ریشه‌‌‌یی گردد.
سازمان خه‌‌‌بات کردستان ایران با احزاب و طیفهاى سیاسی کردستان عراق دوست و روابط حسنه‌‌‌ دارد و به‌‌‌ قوانین و مقررات اقلیم کردستان احترام مى گـذارد و پبات و پیشرفت اقلیم کردستان براى بخشهاى دیگر کردستان را حائز اهمیت مى داند.
وضعیت کردهاى سوریه‌‌‌:
رژیم سرکوبگر سوریه‌‌‌ از گـذشته‌‌‌ دور ملت کرد و فعالین و ازادیخواهان این ملت را سرکوب کرده‌‌‌ و به‌‌‌ هر وسیله‌‌‌ و بهانه‌‌‌اى براى سرکوب بیرحمانه‌‌‌ متوسل شده‌‌‌ است. رژیم سوریه‌‌‌ یکى از رژیمهاى سرکوبگر است که‌‌‌ ازادى و حقوق بشر را شدیدا٠‹٠‹ زیر پا گـذاشته‌‌‌. کردها را از خواندن و نوشتن به‌‌‌ زبان مادرى محروم ساخته‌‌‌ و با برنامه‌‌‌ریزى در تلاش است فرهنگ و هویت ملت کرد را اسیمیلاسیون نماید.
سازمان خه‌‌‌بات کردستان ایران مواضعش را طى اطلاعیه‌‌‌هاى متعدد در رابطه با اقدامات رژیم سوریه‌‌‌ علیه‌‌‌ ازادیخواهان و ملت ستمدیده‌‌‌ کرد اعلام و انرا محکوم کرده‌‌‌ است. همچنین با احزاب و جریانهاى سیاسی کردستان سوریه‌‌‌، اطلاعیه‌‌‌هاى علیه‌‌‌ مواضع و اقدامات وحشیانه‌‌‌ رژیم سوریه‌‌‌ در قبال ازادیخواهان کرد به‌‌‌خصوص در سال ٢٠ ٠ ٩ صدور و موضع گرفته‌‌‌ است.
متأسفانه‌‌‌ جنبش ازادیخواهى کرد در کردستان سوریه‌‌‌ نیز شاهد اختلاف و عدم اتحاد و همکارى و هم صدایی است. ان اختلافات خسارات بسیار سنگینى را بر جنبش مشروع کرد در کردستان سوریه‌‌‌ وارد کرده‌‌‌ و رژیم سوریه‌‌‌ از ان اختلافات به‌‌‌ نفع خود استفاده‌‌‌ کرده‌‌‌ است.
اوضاع سیاسی ایران و اقدام حاکمیت سرکوبگر اخوندى:
رژیم سرکش ویلایه‌‌‌ت فقیه‌‌‌ بیش از ٣٠  سال است که‌‌‌ با زیر پا گـذاشتن مقررات بین المللى و برخلاف اصول دمکراتیک و دور از مبانى اسلام ، عموم مردم ایران بویژه‌‌‌ مردم کرد را مورد ڤلم و استثمار قرار داده‌‌‌ است. حاکمیت نامشروع و ضد ازادى اخوندها، صدها فرزند رشید و ازادیخواه‌‌‌ کرد و ایرانى را با احکام واهى و تنها به‌‌‌ سبب خواسته‌‌‌ برحقشان که‌‌‌ ازاد زیستن است به‌‌‌ سیاه‌‌‌ چالها انداخته‌‌‌ و هزاران جوان انقلابی را به‌‌‌ بهانه‌‌‌هاى مختلف به‌‌‌ پاى چوبه‌‌‌ دار برده‌‌‌اند.
اعدام دسته‌‌‌جمعى جوانان و ازادیخواهان در سال ١٣٧٨ هجرى شمسی و سرکوب اعتراضات مردمى و مبارزین مدنى و نهادهاى(NGO) ، سرکوب زنان و هتک حرمت و تجاوز به‌‌‌ زندانیان سیاسی، نقض حقوق اقلیتهاى ملى و مذهبى و دهها نوع سرکوب و تهدید مردم از نمونه‌‌‌هاى بارز اعمال حاکمیت اخوندیست.
به‌‌‌ دلیل سرکوب بیرحمانه‌‌‌ مردم، بیش از ٥٠  بار از سوى سازمانهاى جهانى مدافع حقوق بشر محکوم شده‌‌‌ است.
در تازه‌‌‌ترین محکومیتها، عفوبین الملل وابسته‌‌‌ به‌‌‌ سازمان ملل متحد در اطلاعیه‌‌‌اى که‌‌‌ در تاریخ ١٨ دى ١٣٨٨ صادر کرد، مى گوید، نقض حقوق بشر در ایران در مدت ٢٠  سال گـذشته‌‌‌ افزایش چشمگیرى یافته‌‌‌ است. در گزارش تازه‌‌‌ عفو بین الملل امده‌‌‌، شکنجه‌‌‌، اعدام جوانان، تجاوز جنسی به‌‌‌ زنان و مردان در زندانها، در ابعاد گسترده‌‌‌اى صورت مى گیرد.
حکام ایران، علیرغم فشار و شکنجه‌‌‌ زندانیان سیاسی به‌‌‌ شیوه‌‌‌اى غیره‌‌‌ انسانى و دور از هر مقررات و قانونى، خانواده‌‌‌ و اقوام دستگیر شدگان را، مورد اذیت و ازار و تهدید قرار مى دهند.
شکى نیست ستم و بیعدالتى در ایران تحت حاکمیت اخوندى به‌‌‌ اندازه‌‌‌اى گسترده‌‌‌است که‌‌‌ جهانیان از ان باخبرند. روز نیست که‌‌‌ رسانه‌‌‌هاى جهان، گزارش و خبر در رابگه با جنایتها و ستمگریهاى این رژیم پخش نکنند.
انتخابات دوره‌‌‌ دهم ریاست جمهورى و جنبش مردم ایران و اختلاف باندهاى حاکمیت
با انتصاب دوباره‌‌‌ محمود احمدى نژاد به‌‌‌ ریاست جمهورى رژیم ایران در تابستان امسال که‌‌‌ به‌‌‌ شیوه‌‌‌اى فریبکارانه‌‌‌ و ارا٠’ سازى و تقلب پایان یافت. اخوندها سعى کردند با امارهاى غلط و فریبکارانه‌‌‌، به‌‌‌ جهانیان نشان بدهند که‌‌‌ حاکمیتشان مشروع و مردم ایران در انتخابات حضور دارند. هرچند باندهاى حاکمیت و کاندیداهاى رژیم تبلیغات وسیعى را براه‌‌‌ انداختن و تحت نام اصلاحات و وعده‌‌‌ و قولهاى دروغین به‌‌‌ مردم ایران، توانستند شمارى از مردم را امیدوار سازند. در این راستا چند جریان سیاسی کردستانى و ایرانى نیز به‌‌‌ شعارهاى اصلاح طلبانه‌‌‌ امیدوار شدند. اما علیرغم تبلیغات گسترده‌‌‌ و تلاش مستمر اخوندها و عوامل رژیم، نمایش انتخابات از سوى مردم مورد استقبال قرار نگرفت. پس از برگزارى انتخابات و اعلام نتایج و انتصاب دوباره‌‌‌ محمود احمدى نژاد به‌‌‌ ریاست جمهورى، باردیگر اشکار شد که‌‌‌ در حاکمیت اخوندى هیچ تغییرى پدید نخواهد امد و برخلاف امیدواریها به‌‌‌ اصلاحات، حاکمیت اخوندى بی رحمانه‌‌‌تر از گـذشته‌‌‌ مردم و جوانان ازادیخواه‌‌‌ سرکوب مى کند
به‌‌‌ دنبال انتصاب احمدى نژاد به‌‌‌ ریاست جمهورى، اعتراضات به‌‌‌ نتیجه‌‌‌ انتخابات شروع شد و مردم شعار مرگ بردیکتاتور و مرگ بر خامنه‌‌‌اى را سردادند. در رابطه جنبش سبز علیرغم اینکه‌‌‌ روشن نیست که‌‌‌ این جریان براى مردم کردستان و ایران حامل چه‌‌‌ پیام و دستاوردى هستند،اما با این حال هر اعتراضى علیه‌‌‌ سیستم حاکمیت اخوندى را براى جنبش ازادیخواهى سودمند مى دانیم. اما درست نمى دانیم مبارزه‌‌‌ مردم ایران و فعالیت و اعتراضهاى اخیر به‌‌‌ موسوى و کروبی ربط داده‌‌‌ شوند. روشن است تعداد معدودى از این دو شخص پشتیبانى مى کنند. موسوى و کروبی در گـذشته‌‌‌ خدمات زیادى به‌‌‌ رژیم اخوندى کرده‌‌‌اند و در سرکوب ازادیخواهان ایران و کردستان در دهه‌‌‌ ١٣٦٠  هجرى شمسی سهیم بوده‌‌‌اند. موسوى و کروبی تفاوتشان با خامنه‌‌‌یی و احمدى نژاد در این است که‌‌‌ انها در رأس قدرت نیستند. کروبی و موسوى جز خدمت به‌‌‌ رژیم و سرکوب مردم ایران و ازادیخواهان در روزهاى زمامداریشان کارى در جهت منافع مردم انجام نداده‌‌‌اند. اکنون هم که‌‌‌ از قدرت رانده‌‌‌ شده‌‌‌ و در رأس حاکمیت نیستند، اعتراض مى کنند. باید مواضعمان دربرابر موسوى و امثال وى سنجدیده‌‌‌ و با دقت باشد. نباید ستمگران دیروز که‌‌‌ به‌‌‌جان ازادیخواهان و همیهنان افتاده‌‌‌ بودند، از گناهانشان تبرئه‌‌‌ و انان را انقلابی بدانیم. شکى نیست که‌‌‌ باید هدف و مبارزه‌‌‌ مردمى را که‌‌‌ در چهارچوب جنبش سبز فعالند با ارزش بدانیم و انها را از کروبی و موسوى و سایر مهرهاى حاکمیت تفکیک کنیم.
با این بحث کوتاه‌‌‌ در رابطه با انتخابات دوره‌‌‌ دهم ریاست جمهورى رژیم اخوندى و اشوبهاى اخیر در ایران، به‌‌‌ اختصار جنگ و مشکلات حاکمیت و باندهاى رژیم را مورد بحث قرار مى دهیم. روشن است، در اغاز به‌‌‌ قدرت رسیدن اخوندها، اختلاف و مشکلات وجود داشته‌‌‌، اما هرگز به‌‌‌ این مرحله‌‌‌ نرسیده‌‌‌ بود.
حال اخوندها به‌‌‌ شیوه‌‌‌ى گسترده‌‌‌ در تچادند و حتى در داخل باندهاى حاکمیت اختلافات عمیقى در جریان است. همچنین مراجع تقلید در قم اختلافات فراوانى دارند و شمارى از انها از چگونگى مدیریت کشور و حکومت احمدى نژاد و همچنین خامنه‌‌‌یی انتقاد مى کنند.
اختلاف میان احمدى نژاد رئیس جمهور و على لاریجانى رئیس مجلس، که‌‌‌ هر دو وابسته‌‌‌ به‌‌‌ باند خامنه‌‌‌یی هستند، همچنین حمله‌‌‌هاى احمدى نژاد به‌‌‌ رفسنجانى و ناطق نورى و اخوندهاى دیگر، نمونه‌‌‌هاى روشن از عمق مشکلات در تمامیت نظام مى باشد. این مشکلات وسیع موجب اشفتطى بیشتر در سیستم حاکمیت شد. انتظار نمى رود که‌‌‌ رژیم بتواند بر بحرانهاى پیش رو غلبه‌‌‌ و به‌‌‌ انها خاتمه‌‌‌ دهد.
سازمان خه‌‌‌بات کردستان ایران از ابتدا بر این باور بوده‌‌‌ که‌‌‌ قانون اساسی رژیم اخوندى قانونى عقب مانده‌‌‌ و بیعدالتى را میان اقشار جامعه‌‌‌ ایران به‌‌‌ ویژه‌‌‌ اقلیتهاى ملى و مذهبى و عقیدتى اعمال داشته‌‌‌ است. همچنین وجود ولى فقیه‌‌‌ و تعیین فردى به‌‌‌ عنوان نماینده‌‌‌ خدا بر روى کره‌‌‌ زمین علیرغم انکه‌‌‌ با شرایط روز و زندگى انسان همخوانى ندارد، همچنین با اصول و مقررات حکومت و زندگى مسالمت امیز انسانها نیز در تضاد و ستیز است. پس باید هر جریان و جهت سیاسی اگر واقعا٠‹ خواهان تغییر در سیستم حاکمیت ایران باشد، باید خواستار لغو قانون اساسی باشد وبودن ولى فقیه‌‌‌ را مطلقا٠‹ رد نماید. از این زاویه‌‌‌، سازمان خه‌‌‌بات کردستان ایران با دقت به‌‌‌ مواضع و سیاست هر جهت و جریان اپوزسیون توجه‌‌‌ دارد و بر این باوه‌‌‌ر است که‌‌‌ بایستى هر جریان انقلابی و دلسوز حقوق و خواسته‌‌‌هاى خلق کرد و ملتهاى ستمدیده‌‌‌ ایران را مشروع و از ان حمایت کند.
جاه طلبیهاى هسته‌‌‌اى اخوندها تهدیدى علیه‌‌‌ امنیت جهان:
تلاشهاى جهانى براى راضى کردن حاکمیت ایران در جهت پایان دادن به‌‌‌ برنامه‌‌‌هاى هسته‌‌‌اى مشکوک در جریان است و پیشنهادهاى براى ترغیب اخوندها به‌‌‌ پایان دادن به‌‌‌ جاه‌‌‌ طلبیهاى هسته‌‌‌اى، مانند در اختیار گـذاشتن اورانیوم غنى شده‌‌‌، همکارى براى پیشبرد برنامه‌‌‌هاى مسالمت امیز براى استفاده‌‌‌ در امور علمى پێشنهاد شده‌‌‌، اما مقامات رژیم اماده‌‌‌ نیستند به‌‌‌ راه‌‌‌ حلها و پێشنهادها جواب مثبت بدهند. اگرچه‌‌‌ در نشست اخیر کشورهاى٥+١، با نمایندگان رژیم به‌‌‌ توافق رسیدند که‌‌‌ اورانیوم از ایران به‌‌‌ کشورهاى روسیه‌‌‌ و فرانسه‌‌‌ انتقال داده‌‌‌ شده‌‌‌ و سپس اورانیوم غنى شده‌‌‌ تا ٢٠ % از طریق ترکیه‌‌‌ به‌‌‌ ایران باز گردانده‌‌‌ شود. اما اخوندها توافق اولیه‌‌‌ خود را نقض کرده‌‌‌ و اعلام کردند، اماده‌‌‌ نیستند اورانیوم خام را به‌‌‌ بیرون فرستاده‌‌‌ و این توافقنامه‌‌‌ را نیز رد کردند. علیرغم سرکشیهاى اخوندها دولت امریکا و کشورهاى اروپایی، در مقابل رژیم مواضع و سیاست بسیار نرم را در پیش گرفته‌‌‌ و حتى پیشنهاد گفتگو با رژیم را در رابطه با بسیارى از مسائل مطرح کرده‌‌‌اند. این در حالى است که‌‌‌ در گذشته‌‌‌ دولت امریکا براى گفتگو با مقامات رژیم پیش شرط گـذاشته‌‌‌ بود.
تغییرات اساسی در سیاست امریکا نه‌‌‌تنها موجب نشد رژیم به‌‌‌ خواسته‌‌‌هاى جهانى تن دهد، بلکه‌‌‌ موجب مغرور شدن و جاه ‌طلبى بیشتر مقامات رژیم شد. روشن است رژیم اخوندى در صدد است سلاح اتمى تولید کند و به‌‌‌ همین منظور هیچ پیشنهاد جهانى را براى دست کشیدن از برنامه‌‌‌هاى مخفى اش را نمى پـذیرد.
سرکوب زنان و جنبش دانشجویی:
سرکوب زنان در ایران، امرى عادى و به‌‌‌وظیفه مراکز و اداره‌‌‌هاى دولتى تبدیل گشته‌‌‌ و در چهارچوب قوانین حکومتى اجرا مى شود. یکى دیگر از پدیده‌‌‌هاى انزجار امیز وجود سیغه‌‌‌ تحت نام شرع در حاکمیت اخوندى و جلوگیرى از زنان براى شرکت در فعالیتهاى سیاسی و اداره‌‌‌ کشور، باعث شده‌‌‌ تا زنان احساس کمبود کنند و اعتماد به‌‌‌ نفس خود را ازدست بدهند. شمارى از زنان دچار به‌‌‌ بیماریهاى روحى و روانى خطرناک گرفتار شوند. خیلى وقتها در برابر این همه‌‌‌ فشار حاکمیت و همچنین فشار مردان نااگاه‌‌‌، که‌‌‌ اهمیت انسانى و جایگاه‌‌‌ زن در جامعه‌‌‌ را نمى دانند، دهها زن خودکشى کرده‌‌‌ و صدها زن نیز خانه‌‌‌ و محل زندگى خود را ترک کرده‌‌‌ و با معضلات اجتماعى از جمله‌‌‌ اعتیاد و فساد الوده‌‌‌ مى شوند. بی تردید براى رهایی از تمامى قید و بندها لازم است زنان با فعالیت و کار مستمر و موثرتر وارد عرصه‌‌‌ مبارزه‌‌‌ براى احقاق حقوق خود شوند. هرچند طى چند سال اخیر، فعالین و سازمانهاى مدنى فمنیستى تلاشهاى بسیارى نموده‌‌‌اند، اما این فعالیتها به‌‌‌ اندازه‌‌‌ کافى نتوانسته‌‌‌ جایگاه‌‌‌ و امال زنان را که‌‌‌ همان ازادى و حقوق مساوى را، تضمین نماید. در شرایط اسفناکى که‌‌‌ زنان دارند و همچنین اقدامات ظالمانه و ناعادلانه‌‌‌ى که‌‌‌ مقامات رژیم علیه‌‌‌ زنان به‌‌‌کار مى گیرند، متأسفانه‌‌‌ شمارى از جریانها و نیروها از مشکلات زنان استفادهاى سیاسی و تبلیغاتى مى کنند و تحت عنوان حمایت و محافظت از حقوق زنان دنبال اهداف و منافع خود مى باشند. نباید گـذاشت به‌‌‌نام حمایت از زنان بازرگانى و استفادهاى سیاسی از انان شود. بی تردید ساختار اجتماعى و سنتهاى رایج درکردستان و ایران را باید دید و نباید با کشورهاى اروپایی و ساختار اجتماعی و شیوه‌‌‌ زندگى انها مقایسه‌‌‌ شود. اگر واقعیات جامعه‌‌‌ خود را ندانیم، نمى توان براى دیمکراتیزه‌‌‌ کردن کشور و همچنین براورده‌‌‌ ساختن خواسته‌‌‌هاى زنان و اقشار دیگر جامعه‌‌‌ پیشرفت کنیم. با این امید که‌‌‌ با کوشش و اگاه‌‌‌ نمودن جامعه‌‌‌ ستم و تبعیض را علیه‌‌‌ زنان و مردان زدوده‌‌‌ و همه‌‌‌ با هم به‌‌‌ میهن و اهداف عمومى خدمت رسانیم.
بدیهى است که‌‌‌ باید به‌‌‌ جوانان و دانشجویان فعال اهمیت بیشترى داده‌‌‌ شود. از اغاز به‌‌‌ قدرت رسیدن اخوندها ، دانشجویان و جوانان فعال بیش از توان خود و علیرغم تهدیدات و سرکوب رژیم حضور فعالانه‌‌‌ داشته‌‌‌ و فداکارانه‌‌‌ در راستاى نیل به‌‌‌ ازادى و حقوق شهروندى و جنبش ازادیخواهى براى سرنگونى رژیم سرکوبگر و تأسیس حکومتى دمکراتیک و میهنى در ایران فعالیت مى کنند.
مبارزه‌‌‌ گسترده‌‌‌ دانشجویان و جنبش مشروعشان، موجب ترس حاکمیت ایران شده‌‌‌. به‌‌‌ همین دلیل حاکمیت اخوندى با تمام توان مانند همیشه‌‌‌ براى سرکوب مبارزه‌‌‌ مشروع و ازادیخواهى کوشیده‌‌‌ است. سند زنده‌‌‌ براى اپبات ان حقایق بسیار است که‌‌‌ تازه‌‌‌ترین ان اعتراض گسترده‌‌‌ و وسیع دانشجویان دانشگاههاى ایران و کردستان در ١٦ دى روز دانشجو بود. صرفنظر از اینکه‌‌‌ اعتراض و تظاهرات دانشجویی در روزها و ماههاى قبل از ١٦ دى در جریان بود، اما ١٦ دى امسال با سالهاى گـذشته‌‌‌ تفاوت داشت. قبل از ١٦ دى، مراکز و ادارههاى امنیتى با برنامه‌‌‌ریزى و فرستادن هزارها نیروى سرکوبگر انتظامى که‌‌‌ دستور شلیک هم داشتند، درصدد برامدند دانشجویان دلیر را بترسانند، اما تهدید و بودن نیروى بیشمار رژیم نتوانست اراده‌‌‌ اهنین دانشجویان را سست نماید و بسیار شجاعانه‌‌‌ در مقابل نیروهاى رژیم ایستادگى کردند و به‌‌‌ نشانه‌‌‌ اعتراض روزهاى ١٧ و ١٨ دى ماه‌‌‌ به‌‌‌ دانشگاهها نرفتند.
مردم ایران و حنبش ازادیخواهیش مدیون فداکارى و فعالیت دانشجویان و جنبش انقلابیشان است و جاى دارد که‌‌‌ با ارزش و قدردانى به‌‌‌ تمامى رنج و فداکاریهایشان بنگریم.
شرایط کردستان ایران:
بدیهى است، کردستان ایران منطقه اى حائز اهمیت در ایران مى باشد و در مسائل و مشکلات سیاسی گـذشته‌‌‌ و حال نقش بسزاى دارد. به‌‌‌ خصوص در سالهاى حاکمیت اخوندى، خلق کرد نقش اساسی و مهمى در مبارزه‌‌‌ علیه‌‌‌ رژیم و نهادهاى سرکوبگرش ایفا کرده‌‌‌ و هزاران جوان و پیر و زن و بچه‌‌‌ کردستان در طول ٣٠  سال فداکارى و مبارزه‌‌‌، جانشان را نپار میهن و تحقق امال تاریخى خلقشان کرده‌‌‌اند.
مبارزه‌‌‌ مشروع و فعالیت و فداکارى مردم کردستان را به‌‌‌ سنگر ازادیخواهان عموم ایران تبدیل کرده‌‌‌ و در ایران با تقدیر و احترام به‌‌‌ کردستان و مردمش توجه‌‌‌ مى شود. اعدام دسته‌‌‌جمعى جوانان و فعالین سیاسی کرد در چند ماه‌‌‌ اخیر، دستگیرى و تعقیب زنان و مردان ازادیخواه‌‌‌، تهدید خویشاوندان پشمرگهاى قهرمان کردستان، ملیتاریزه‌‌‌ کردن کردستان با نیروى پاسداران و مزدوران، تلاش براى فریب مردم از راههاى مختلف، گسترش بیکارى و فقر طاقت فرسا و دخالت مسئولین رژیم در الوده‌‌‌ ساختن جوانان کردبه‌‌‌ مواد مخدر، نشاندهنده‌‌‌ اهمیت کردستان و جنبش ازادیخواهى ان و همچنین نماینگر بیم و هراس رژیم و مزدورانش از مردم کردستان است. وجود جنبشى اینچنین تأثیرگـذار و نیرومند در کردستان، اگاهى ملت کرد را مى رساند و همچنین فعالیت دانشجویان و جوانان و زنان و مردان و علماى دینى، کارگران، کشاورزان و محصول بینش خوب و عقیده‌‌‌ مذهبى و ملى در کردستان است.
علاوه‌‌‌ بر ان همه‌‌‌ مقاومت و فعالیت اقشار مختلف مردم کردستان، متأسفانه‌‌‌ نیروها و جریانهاى سیاسی کردستان ایران در بحرانى ترین شرایگ به‌‌‌سر مى برند. علیرغم گفتمان متفاوت تمامى نیرو و جریانهاى سیاسی براى همکارى و کار مشترک اعلام امادگى مى کنند، اما عملا٠‹ براى اتحاد و همکارى میان نیروهاى سیاسی ریشه‌‌‌اى کردستان گام برداشته‌‌‌ نشده‌‌‌ ، با انکه‌‌‌ ضرورت اتحاد و همکارى نیروهاى سیاسی در چهارچوب یک پلاتفورم سیاسی و یا جبهه‌‌‌ى کردستانى مهم است، اما متأسفانه‌‌‌، افق هر گونه‌‌‌ همکارى میان احزاب دورتر از انتظار است.
مشکلات در احزاب و جریانهاى کردستان و انشعاب و اختلافات، دلیل اصلى عدم اتحاد در مقطع زمانى کنونى است. افکار مختلف در جریانهاى سیاسی سراسر جهان وجود دارد، اما نه‌‌‌ انگونه‌‌‌ که‌‌‌ در جنبش کردستان مشاهده‌‌‌ مى شود. این اختلاف و انشعابات در احزاب سیاسی کمتر از مواضع و برنامه‌‌‌ سیاسی بوده‌‌‌، بلکه‌‌‌ بیشتر مسائل و مصالح شخصى و سلیقه‌‌‌اى موجب اختلافات شده‌‌‌ است. متأسفانه‌‌‌ عدم همکارى موجب شده‌‌‌ تا مردم کردستان اعتمادشان به‌‌‌ نیروهاى سیاسی کاهش یابد. به‌‌‌خصوص به‌‌‌ دنبال هر انشعابى اعضا و مسئولین جریانها یکدیگر را مورد بی احترامى و هتک حرمت قرار مى دهند که‌‌‌ اشاره‌‌‌ به‌‌‌ ان لازم نیست.
سازمان خه‌‌‌بات کردستان ایران در راستاى همکارى میان جریانهاى سیاسی و تشکیل جبهه‌‌‌ کردستانى کوشش کرده‌‌‌ است. همچنین رهبرى سازمان خه‌‌‌بات کردستان ایران به‌‌‌ هر پیشنهادى به‌‌‌ منظور تشکیل جبهه‌‌‌ کردستانى را مثبت ارزیابی کرده‌‌‌ و به‌‌‌ ان جواب مثبت داده‌‌‌ است. با این امید شرایط بحرانى که‌‌‌ بر مردم کرد حکمفرماست پایان یابد و در اسرع وقت همکارى و اتحاد میان نیرو و جریانهاى ریشه‌‌‌اى کردستان، در راستاى تحقق امال مقدس ملت کرد و مبارزه‌‌‌ در برابر رژیم سرکش اخوندى، صورت گیرد.
سازمان خه‌‌‌بات و کار و فعالیت چهار سال گـذشته‌‌‌:
اعضاى محترم کنگره‌‌‌ چهارم جهت اطلاع شما، رهبرى و ارگانهاى سازمان توانسته‌‌‌اند توصیه‌‌‌ و برنامه‌‌‌هاى مصوبه‌‌‌ کنگره‌‌‌ سوم را به‌‌‌ اجرا دراورد. کار و فعالیت کمیته‌‌‌ رهبرى و اعضا و دوستان در شهرهاى کردستان ایران و همچنین کمیته‌‌‌ و اعضا سازمان در کشورهاى اروپایی درکل کشورهاى اسکاندیناوى و کاناد به‌‌‌ ویژه‌‌‌، فعالیت چشمگیر داشته‌‌‌ و نقش حائز اهمیتى را با شرکت در محافل سیاسی در شناساندن سازمان ایفا نموده‌‌‌اند.
کار و فعالیت کمیته‌‌‌ و ارگانهاى سازمان علیرغم وجود دهها مشکل کوچک و بزرگ، جاى تقدیر است، گرچه‌‌‌ مى توانستیم فعالاتر بکوشیم.
فعالیتهاى سیاسی، ارتباگات دیبلوماسی، ارتباگ نزدیک و دوستانه‌‌‌ با نیروها و جریانهاى سیاسی کردستان و ارتباط و دوستى با سازمان مجاهدین خلق ایران از نقاط قوت فعالیت ارگانهاى سازمان مى باشد.
همچنین سازماندهى تشکیلات داخل و فعالیتهاى گسترده‌‌‌ ان علیرغم تهدیدهاى نهادهاى امنیتى رژیم، حائز اهمیت بوده‌‌‌ و مى توان گفت، در حال حاضر در اکثر مناطق کردستان ایران هسته‌‌‌هاى تشکیلات سازمان خه‌‌‌بات فعالیت دارد. لازم به‌‌‌ ذکر است که‌‌‌ قبل از کنگره‌‌‌ سوم فعالیتها در این حد نبود.
در بخش تبلیغات و انتشارات، سازمان خه‌‌‌بات، توانسته‌‌‌ پیشرفت داشته‌‌‌ باشد و به‌‌‌ شیوه‌‌‌اى منظم هر ماه‌‌‌ تیکوشان، ارگان کمیته‌‌‌ مرکزى سازمان خه‌‌‌بات را به‌‌‌ چاپ برساند. همچنین دو سایت اصلى سازمان سایت خه‌‌‌بات میدیا و سایت سازمان خه‌‌‌بات، فعالانه‌‌‌ اخبار و اطلاعات سیاسی و اجتماعى را در اختیار خوانندگان خود گـذاشته‌‌‌ و تأثیر فراوانى در شکوفایی فعالیت تبلغات سازمان داشته‌‌‌اند. اما علیرغم این پیشرفتها در عرصه‌‌‌ تبلیغات مى توان و باید بهتر فعالیت کرد. اعضا رهبرى و کادرها و دیگر اعضاى سازمان فعالتر باشند. باید شاهد پیشرفت بیشترى در این زمینه‌‌‌ باشیم. البته‌‌‌ قسمتى از این نواقص به‌‌‌ کمبود توانایی مادى و شرایط خاص بر مى گردد که‌‌‌ در اینجا فرصت پرداختن به‌‌‌ ان نیست.
نیروى پیشمرگ سازمان:
نیروى پیشمرگ سازمان مورد اعتماد مردم کردستان و همچنین موجب هراس اشغالگران و مزدوران مى باشند. پیشمرگهاى سازمان خه‌‌‌بات، همیشه‌‌‌ به‌‌‌ مبارزین دلیر و شجاع و تسلیم ناپـذیر مشهور بوده‌‌‌ و جاى افتخار مردم هستند و به‌‌‌ لطف خدا در اینده‌‌‌ هم همینگور باقى خواهند ماند.
نیروى پیشمرگ سازمان خه‌‌‌بات در راستاى حفاظت از ملت و اهداف والایش اماده‌‌‌ بوده‌‌‌ و در هر شرایطى قادر است بزرگترین و موپرترین ضربات را بر پیکر اشغالگران و مزدوران رژیم وارد سازد.
بی تردید باید کنگره‌‌‌ چهارم و رهبرى اینده‌‌‌ اهمیت بیشترى به‌‌‌ سازماندهى و امادگى نیروى پیشمرگ بدهد.
عزیزان، خواهران و برادران عضو کنگره‌‌‌ چهارم سازمان خه‌‌‌بات کنگره‌‌‌ (توسعه‌‌‌) نکاتى که‌‌‌ در این گزارش امده‌‌‌ در ارتباط با اوضاع سیاسی جهان و منطقه و ایران و همچنین شرایط سازمان خه‌‌‌بات و کار و فعالیت و کمى و کاستى اعضاى رهبرى است، که‌‌‌ خلاصه‌‌‌اى بود از کلیات. با این امید که‌‌‌ کنگره‌‌‌ ، تجزیه‌‌‌ و تحلیل اوضاع جنبش و شرایط سازمان خبات صورت دهد و به‌‌‌ شیوه‌‌‌اى مناسب مسائل مورد بحث قرار گیرد و بتوان براساس تجزیه‌‌‌ و براورد دقیق و درست، تصمیمات مناسبى گرفته‌‌‌ شود تا کنگره‌‌‌ چهارم با موفقیت به‌‌‌ کار خود پایان دهد.
در اینجا، لازم مى بینم، به‌‌‌ اعضاى کنگره‌‌‌ چهارم یاداور شوم که‌‌‌ اساسنامه‌‌‌ مصوبه‌‌‌ کنگره‌‌‌ سوم برنامه‌‌‌اى مناسب براى بحث و گفتگو درکنگره‌‌‌ چهارم مى باشد.
با این امید که‌‌‌ کنگره‌‌‌ چهارم سازمان کنگره‌‌‌ (توسعه‌‌‌) پیروز و موجب شادى روح شهداى سازمان و خانوادهاى سربلندشان و همچنین مردم مقاوم کردستان و فعالین راه‌‌‌ ازادى و زندانیان سیاسی نستوه‌‌‌ شود.


14 سال و 10 ماه و 6 روز و 11 ساعت و 44 دقیقه پیش

گزارش رهبرى، به‌ کنگره‌ چهارم سازمان خه‌بات کردستان ایران

گزارش رهبرى، به‌ کنگره‌ چهارم سازمان خه‌بات کردستان ایران

صفحات ویژه وب سایت

اطلاعات سایت


 

سایت رسمی سازمان خبات کردستان ایران
کلیە حقوق این سایت برای کمیسیون انتشارات و تبلیغات سازمان خبات کردستان محفوظ است.

ارتباط با ما


 
 

شماره تلفن: 07507639676 (+0964)
شماره تلفن: 07504687209 (+0964)
شماره تلفن: 07504497138 (+0964)
شماره تلفن: 0723225508 (+0064)
اتصال الکترونیکی:
[email protected]
[email protected]
[email protected]