بالاخره پس از ساليان متمادى صبر و بردبارى و يا به نوعى ديگر در پيش گرفتن سياست مماشات جامعه جهانى با رژيم آخوندى و البته در مقاطعى پيشبرد سياست هويج و چماق و تحريمهاى بين المللى، موضوع برنامههاى اتمى و خطرات ادامه آن به نقطه کور خود رسيد و حساسيتها را به اوج رسانيده است. یوکیا آمانو گزارش آژانس بين المللى انرژى اتمى را در مورد برنامه اتمى رژيم ايران ارائه داد. در گزارش آمانو هرچند با ملاحضاتى چند، به وجود برنامههاى مشکوک اتمى اعتراف نشده بود، اما گمانهزنيها مبنى بر نظامى...
بودن فعاليتهاى اتمى را چند برابر نمود و بسيارى اين گزارش را به صحه گذاشتن بر اين واقعیت که رژيم در صدد است وارد باشگاه اتمى جهان شود قلمداد نمودند. پس از ارائه این گزارش بود که کشورهاى جهان و در صدر آنان امریکا و اسرائیل نسبت به ادامه روند فعالیتهاى اتمى رژیم آخوندى ابراز نگرانى شدید نموده و نسبت به عواقب آن به جهانیان هشدار دادند و حتى بحث برخورد نظامى و حمله به تأسیسات اتمى را باز گشودند.
شرایط منطقه اى و جهانى و فرا رسیدن بهار عربی و خیزش ملتهاى آزادیخواه و دمکراسیخواه خطرات محتمل یک جنگ تمام عیار منطقهاى را بیش از هر زمان دیگرى افزایش داده است. سردمداران نظام بسیار خوب از این واقعیت اطلاع دارند و اتفاقى نیست که حرکتهاى را در راستاى آرایش نظامى و آمادهسازى براى مقابله با هجوم کشورهاى جهان شروع نمودهاند که نمونه آخر آن در ملارد و پایگاه نظامى سپاه پاسداران با انفجار و کشته شدن ٥٠ تن از جمله اسماعیل تهرانى مقدم برایشان بسیار پر هزینه تمام شد. در چند روز اخیر بسیارى از مسئولین و کشورهاى جهان منتفى ندانستن اقدام نظامى علیه تهران را یادآور گشته و حتى خبرهاى هم مبنى بر جمع آورى نیرو براى حمله نظامى نیز منتشر گشت.
صورت مسئله بسیار روشن است، رژیم ایران سالیان مدیدیست مخفیانه برنامههاى اتمى خود را به دور از نظارت آژانس و بازرسان به پیش برده و عدم همکارى رژیم با آژانس، حکایت از وجود برنامههاى مشکوک از جمله ساخت کلاهک اتمى دارد و نیازى حتى به اثبات وجود جوانب نظامى توسط آژانس نیست زیرا بسیار روشن است که رژیم در صدد است با دستیابی به سلاح اتمى وجود خود را در جهان تثبیت نماید و تنها راه حلى براى بقاى نظامش را در تحقق این مهم جستجو مى کند. در مقابل نیز سوابق و کارنامه رژیم در رابطه با اقدامات تروریستى و حمایت از گروههاى تروریست و دخالتهاى منطقه اى مضر آن ، جامعه جهانى را برانداشته به هر طریق ممکن سد راه دهستیابی رژیم به تسلیحات اتمى گردد. حال مدت زیادى است که جامعه جهانى در راستاى راه حل مسالمت آمیز در تلاش است از ادامه این روند توسط رژیم آخوندى جلوگیرى نموده و خواستار شفاف سازى و پاسخگویی به آژانس انرژى اتمیست، تا جایی که به اوج نقطه حساس خود رسیده و اگر اقدامى فورى صورت نپـذیرد بی تردید حاکمیت ایران به مقاصد شوم خود خواهد رسید و سناریوى کره شمالى در رابطه با رژیم ایران نیز باردیگر تکرار خواهد گردید.
راهحلهاى که پیش روى جامع جهانى در رویارویی با این معضل بین المللى باقى ماندهاند، عبارتند از افزایش تحریمهاى جهانى از حمله تحریم بانک مرکزى و صنعت نفت و گاز و همچنین اقدامى نظامى با هدف نابود ساختن تأسیسات اتمى رژیم ایران. تا کنون نقطه نظرات متفاوتى در این باره توسط کشورها و شخصیتهاى جهان ایراد شده و بخش وسیعى خواستار شدت بخشیدن و در کل فلج نمودن اقتصاد رژیم آخوندى به وسیله افزایش تحریمها هستند و در آن سو نیز نداهاى بسیار جدى در رابطه با استفاده از ابزار نظامى و منتفى ندانستن حمله نظامى علیه رژیم ایران شنیده مى شود.
در هر دو صورت و با اعمال هر اقدام بین المللى، آسیبهاى بسیار جدى متوجه مردم ایران خواهد شد، اما اگر در بین انتخاب بد و بدتر مجبور به انتخاب گردیم بی تردید انتخاب تحریمهاى فلج کننده بهتر خواهد بود، زیرا در اینصورت با هزینهاى کمتر کنترل جامعه از دست سردمداران رژیم خارج گشته و زمینههاى خیزش و تظاهرات عمومى را فراهم خواهد نمود.
در پایان باید متذکر شد که مسبب همه این بدبختى و شرایط بحرانى که دامن گیر جامعه ایران گشته نظام مرتجع و دیکتاتور آخوندیست که با سیاستهاى نابخردانه و ضد بشرى خود خطرى بسیار جدى را متوجه ایران کرده است و در هر صورت مسئول بحران و مجرم اصلى، سردمداران نظام آخوندی مى باشند.