-مأموران اطلاعاتی پايتخت، يک شهروند کُردستانی را بازداشت نمودند
-اختلال در خطوط تلفن زندان مرکزی سنندج
-مراسم چهارشنبهسوری در بوکان و زندان گوهردشت برگزار شد
-اياد علاوی: رژيم ايران هم چنان گستاخانه در عراق دخالت می کند
-باراک اوباما: يک ايران مسلح به سلاح اتمی يک تهديد برای اين منطقه خواهد بود
-جواد لاريجانی لايحه ضدانسانی قصاص را زيبا و افتخار آميز توصيف کرد
-قبول آتش بسØ› پ ک ک درخواست اوجالان را پذيرفت
مأموران اطلاعاتی پايتخت، يک شهروند کُردستانی را بازداشت نمودند
يک شهروند کُرد توسط نيروهای اطلاعاتی حکومت ايران در تهران بازداشت گرديد.
به گزارش آژانس خبررسانی کُردپا، مأموران امنيتی تهران چند روز قبل اقدام به بازداشت يک شهروند کُرد بنام "بهرام بهرامیفرد" فرزند فيضالله کردند. وی از اهالی بخش "پايگلان" در شهرستان سروآباد استان کُردستان است که ساکن تهران میباشد. از اتهامات احتمالی وارده و محل نگهداری وی اطلاع دقيقی در دسترس نيست. گزارش ارسالی حاکی از آن است که بهرام بهرامیفرد متأهل و در تهران مشغول کارگری بوده که روز بيستم اسفندماه امسال مأموران اطلاعاتی وی را بازداشت کردهاند. اين شهروند ٤٨ ساله پيشتر و در اوايل دههی شصت نيز برای مدت ٤ سال در زندان بسر برده و اتهام وی تبليغ و عضويت در احزاب کُردستانی اپوزسيون حکومت ايران بوده است.
اختلال در خطوط تلفن زندان مرکزی سنندج
مسئولان زندان مرکزی سنندج در آستانهی سال نو و عيد نوروز در خطوط تلفن اين زندان اختلال ايجاد کردهاند.
بنابه گزارش ارسالی به آژانس خبررسانی کُردپا، در آستانهی سال نو و عيد نوروز از روز سهشنبه بيست و نهم اسفندماه در خطوط تلفن کليهی بندهای زندان مرکزی سنندج اختلال ايجاد شده، به طوری که تماس زندانيان با خانوادههايشان دچار مشکل شده و بيشتر زندانيان موفق به تماس با خانوادههايشان نشدند. کمپين دفاع از زندانيان سياسی و مدنی مدعی شد، يکی از زندانيان اين زندان گفته است مسئولان زندان قبلا٠‹ تعميرات داخلی ساختمان زندان را بهانهی اختلال در خطوط تلفن ذکر کرده بودند ولی اين بار عمليات کابل کشی و تعمير شبکههای کابلی اين مرکز را علت اختلال عنوان کردهاند. مسئولان زندان با اين اقدام خواستهاند که مانع از تماس روزانهی زندانيان به ويژه زندانيان سياسی باشند که قصد تماس و ارسال پيامهای نوروزی را به خانوادههايشان را داشتهاند. از سويی ديگر و بنابه برخی اخبار رسيده از زندان مرکزی سنندج، مسئولان اين زندان با مرخصی هر يک از "لقمان منفردی"، "نعمت اسحاقی"، "پشتيوان آسم" و "صباح خياط" مخالفت میشود. اين تعداد زندانی از فعالان سياسی دربند هستند که در آستانهی سال نو از اعطای مرخصی به آنان ممانعت میشود.
مراسم چهارشنبهسوری در بوکان و زندان گوهردشت برگزار شد
علیرغم احضار و اخطار نهادهای امنيتی به شهروندان کُرد در برگزاری مراسم چهارشنبه سوری و نوروز، اين مراسم ملی در شهرها و روستاهای کُردستان برگزار گرديد. به گزارش آژانس خبررسانی کُردپا، ادارهی اطلاعات شهرستان اشنويه با احضار هنرمندان محلی، دهياران و اعضای شوراهای به آنان هشدار داده که از برگزاری مراسم چهارشنبهسوری و نوروز جلوگيری نمايند. در گزارشها آمده است که سپاه پاسداران در روستاهای مناطق کُردنشين نسبت به برگزاری مراسم سال نو، هشدار داده و شهروندان کُرد را به حبس تهديد میکنند. از بوکان گزارش رسيده که مراسم چهارشنبهسوری در کوههای ترغه و ميرقاز با شرکت شهروندان کُرد و نيز رقص و پايکوبی همراه بوده است. گفته میشود حضور نيروهای لباس شخصی و مأموران انتظامی بسيار سنگين بوده است. روز گذشته نیز يگان ويژه از کرمانشاه به منظور ممانعت از برگزاری چهارشنبهسوری به شهر سنندج اعزام و فضای امنيتی بر این شهر حاکم بوده است. همچنين از زندان گوهردشت تهران گزارش میرسد که زندانيان بند سياسی روز گذشته مراسم چهارشنبهسوری را برگزار کردند. کميتهی حمايت از شاهرخ زمانی از روشن نمودن آتش توسط زندانيان سياسی خبر داد و نوشت: در اين مراسم سرود يار دبستانی و چند سرود و ترانهی ديگر با صدای بلند خوانده شد و شرينی با اميد سال شکست و نابودی دشمن در سال ٩٢، تقسيم گرديد.
اياد علاوی: رژيم ايران هم چنان گستاخانه در عراق دخالت می کند
اياد علاوی رهبر العراقيه، گفت: مالکی کشور را به صورت تکروانه اداره می کند مالکی از مهمترين بندهای توافقنامه اربيل يعنی بند مربوط به مکانيزمهای شراکت ملی و بند اصلاحات سياسی شانه خالی کرد. وی طی مصاحبه ديگری گفت: رژيم ايران هم چنان گستاخانه در امور داخلی عراق دخالت می کند. اين دخالت بايد پايان يابد.
باراک اوباما: يک ايران مسلح به سلاح اتمی يک تهديد برای اين منطقه خواهد بود
باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا در يک کنفرانس مطبوعاتی در اسراييل گفت: ما توافق کرديم که يک ايران مسلح به سلاح اتمی يک تهديد برای اين منطقه خواهد بود، تهديدی برای جهان و به طور بالقوه تهديدی حياتی برای اسراييل می باشد.
ما روی هدفمان توافق کرديم که در مورد يک ايران اتمی سياست مهار نداريم بلکه سياست ما جلوگيری از مسلح دستيابی ايران به سلاح اتمی است. سران رژيم ايران بايد فهم کنند که بايد به التزامات بين المللی خود پايبند باشند و در عين حال جامعه بين المللی به افزايش فشار بر رژيم ايران ادامه خواهد داد. آمريکا به مشورت از نزديک با اسراييل در مورد گامهای بعدی ادامه خواهد داد و من تکرار می کنم که همه گزينه ها روی ميز هستند. ما هر کاری که لازم باشد را انجام خواهيم داد تا نگذاريم ايران به بدترين سلاحهای جهان دست پيدا کند.
جواد لاريجانی لايحه ضدانسانی قصاص را زيبا و افتخار آميز توصيف کرد
جواد لاريجانی معاون قضاييه ديکتاتوری آخوندی مجازاتهای لايحه ضدانسانی رژيم تحت عنوان قصاص را زيبا و افتخارآميز توصيف کرد. وی در مصاحبه با تلويزيين حکومتی گفت: گزارشگر حقوق بشر گفته است قصاص يک چيز خلاف حقوق بشر است، در حالی که قصاص يکی از احکام افتخارآميز است. حکمی به اين زيبايی را مورد حمله قرار می دهد. اگه به ما باشد ما حريف هستيم. از آغاز اين نظام عليه ما قطعنامه داشتند سه تا گزارشگر هم قبلا٠‹ تعيين کردند اين يکی هم چهارمی اش است برای ما مهم نيست. جواد لاريجانی مهره ويژه خامنه ای برای توجيه شکنجه و اعدام، همچنين گفت: گزارشگر، به طور آشکار تمام تروريستها را به عنوان مدافعان حقوق بشر جا زده و افرادی از منافقين را که دستگير شدند، ليست کرده و گفته است اينها همه به دليل دفاع از حقوق بشر دستگير شدند. لاريجانی افزود: يکی از چيزهای بسيار زشت اين هست که همه دنيا می دانند جمهوری اسلامی بزرگترين دموکراسی خاورميانه است! جمهوری اسلامی يک دموکراسی بسيار آبرومندی را عرضه کرده است!
قبول آتش بسØ› پ ک ک درخواست اوجالان را پذيرفت
به گزارش خبرگزاری فرانسه از دياربکر، حزب کارگران کردستان ترکيه (پ ک ک) امروز درخواست رهبر زندانی خود، عبدالله اوجالان مبنی بر قبول آتش بس با دولت ترکيه را پذيرفت. عبدالله اوجالان در پيامی روز پنجشنبه از شبه نظاميان حزب کارگران کردستان خواست عمليات نظامی خود را متوقف کند. از سوی ديگر رجب طيب اردوغان نخست وزير ترکيه نيز گفت، اگر پ ک ک عمليات نظامی خود را متوقف کند، ترکيه نيز اين کار را انجام خواهد داد. دستگاه اطلاعات ترکيه به دستور اردوغان در اواخر سال 2012 مذاکراتی را با اوجالان با هدف پايان دادن به خشونتها در جنوب شرقی ترکيه آغاز کرد. خشونتهايی که در نتيجه آن تاکنون، يعنی از حدود سه دهه پيش تاکنون، بيش از 45 هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.